MAG 250 INFOMIR

1 200 lei
1 330 lei
Adaugă în coş
nu e în stoc
Descrierea

IPTV SET-TOP BOX MAG 250

MAG 250 - modelul de bază al MAG serie, concepute pentru lansare ușor în rețelele bazate pe IP. Prefixul este proiectat pentru ISP, cei OTT-operatori și integratorii de conținut, care oferă servicii bazate pe IPTV, OTT și VOD. MAG250 conține un set de operatori au cerut caracteristici, cum ar fi redarea de canale TV digitale de înaltă calitate, suport pentru streaming video și video la cerere.

STi7105 450MHz, Linux 2.6.23, AV Composite, HDMI 1.3, USB x 2, S / PDIF, LAN, WiFi Ready

Alege doar cele mai bune

Managementul și siguranța

În MAG 250 puse în aplicare capacitatea de a gestiona de la distanță, de a monitoriza și de a configura dispozitivele prin intermediul JavaScriptAPI. STB integrat cu sistemul de protecție a conținutului SecureMedia și Verimatrix.

liderii Selectarea

IPTV-top box MAG 250 sa stabilit în 100 de țări din întreaga lume ca fiind cel mai stabil și dispozitivul a fost recunoscut lideri pe piața telecomunicațiilor.

O varietate de surse de conținut

Utilizatorii vor aprecia varietatea largă de surse de conținut MAG250: operator pe rețele bazate pe IP, Internet, rețea locală (UPnP, Samba), și c conectate prin unitățile externe port USB.

caracteristici solicitate

MAG250 reproduce toate moderne formate audio și video, suporta subtitrari, setarea dimensiunea imaginii, alegerea pistelor audio și de lucru cu liste de redare.

Perfecțiune în detaliu

sunet de înaltă calitate și imagini

Mulțumită portul HDMI și ieșire audio S / PDIF (pentru conectarea multi-canal High End Systems), veți obține o imagine de înaltă calitate și sunet. MAG250 reproduce toate moderne formate audio și video (inclusiv FullHD).

Design fără cusur

corp de lumină cu colțuri rotunjite elegante, realizate în strictă negru - MAG250 se potrivesc perfect în orice interior. Greutatea sa de 190 g, iar înălțimea - numai 3 cm.

Compatibil cu orice televizor

Am luat în considerare diferitele posibilități ale utilizatorilor. Prefixul poate fi conectat la televizoarele ca cele mai recente modele prin HDMI, precum și la televizoarele din generațiile anterioare de către RCA.

confort maxim

De învățare control de la distanță vă permite să controlați nu numai prefixul, dar, de asemenea, alte dispozitive de uz casnic. Iar pentru o ușurință MAG250 de management, vă puteți conecta o tastatură fără fir și mouse-ul prin portul USB.

Caracteristicile tehnice

parametrii fizici

Dimensiuni (w / d / h) mm 127/87/30
Greutate 190 g
hardware-ul

STi7105 procesor
RAM 256 MB
Memoria flash este de 256 Mb
Software-ul

Sistemul de operare este Linux 2.6.23

portal media integrat cu funcționalitate IPTV bazată pe HTTP WebKit 1.1, HTML 4.01 XHTML 1.0 / 1.1; DOM 1, 2, 3, CSS 1, 2, 3; XML 1.0, XSLT 1.0, XPath 1.0; SOAP 1.1; JavaScript-ECMA 262, revizia 5; Media JavaScript API; C strat SDK-ul de 256 MB
Verimatrix opțiunea DRM (opțional), Securemedia
Sprijinit Middleware Stalker, OFT-Media, Netup, SmartLabs, Netris, Beenius
interfeţe externe


Ieșirea audio optic S / PDIF, HDMI 1.3-ieșire, Composite + Stereo A / V de ieșire, Ethernet 100 Mbit / s, USB 2.0 (suport pentru extern WiFi-adaptor)
surse media


NAS PC-ul și protocoalele LAN Stream media, (RTSP, RTP, UDP, IGMP, HTTP), USB-dispozitiv.
Audio și video

codec-uri audio sunt MPEG-1 Layer I / II, MPEG-2 strat II, MPEG-2 strat III (mp3), Dolby Digital (opțional), DTS (opțional)
Audio MP3, formatele AMF, M4A, WMA (opțional), OGG, WAV
Modurile video 1080i, 1080p, 720p, 576p, 480p, PAL, NTSC
codec-uri video MPEG1 / 2 MP @ HL, H.264 HP @ nivel 4.1, parte MPEG4 2 (ASP), WMV-9 (opțional), VC1 video, XviD; HD video de sprijin (până la 40 Mbit / s și de mai sus)
Containere video MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, ASF, QT, WMV
imagini formate JPEG, PNG, BMP, GIF, RAW
Subtitrările DVB, SRT, text MKV
liste de redare formate M3U
 

Completare set:


SET TOP BOX MAG250, ghidul de folosire, cablu mini jack de la RCA (A / V), adaptor de alimentare 5V 2A, de control de la distanță, elemente AAA de putere -. 2 buc de ambalare.

Caracteristici
  • Producător Infomir
  • Tip IPTV
  • Rezoluție maximă Full HD (1080i)
  • Numărul de tunere 1
  • Sistema de operare Linux
  • Media Player da
  • Înregistrarea TV da
  • Timer da
  • Ecran da
  • HDMI da
  • USB da
  • Ethernet da
  • Wi-Fi da
  • Optic (S/PDIF) da