CONVERTER SINGLE RED EAGLE BLACK BUSTER ROCKET
ID # 281943

77 lei
Adaugă în coş
în stoc
Garanție: 12
Descrierea

Convertoare Professional Series se caracterizează prin performanțe de precizie extremă, pentru a îmbunătăți stabilitatea semnalului transmis și o rezistență ridicată la schimbarea condițiilor meteorologice.

Este o înaltă calitate, convertor de marcă. Convertorul este unul dintre cele mai importante dispozitive de acest tip din lume.

Negru Rocket Buster este un convertor inovator, care a fost proiectat special pentru instalațiile care folosesc mai multe convertoare pe o singură antenă antena.

Tehnologia inovatoare de alimentare subțire, combinate cu materiale dielectrice avansate și transmițător optim proiectat pentru a asigura un transfer maxim de energie de la antena la circuitele LNB, de asemenea, atunci când acesta este într-o poziție dincolo de punctul focal.

In plus, convertorul are o îngustare pentru convertoare de plasare ușor unul lângă altul și pentru a obține astfel accesul la sateliții prea aproape pozițiile orbitale, în scopul de a primi semnalele lor folosind LNB standard, pe un anumit fel de mâncare prin satelit.

 

Parametri tehnici:

- Zgomot figura 0.1 dB
- Polarizare: liniar H / V
- Gama de frecvențe de la 10,7 GHz la 12.75 GHz
- Diametrul mânerului 40 mm
- Protecție împotriva apei: 100% testat
- Funcționează în mod direct cu receptorul

Caracteristici
  • Producător Alte
  • Polarizare liniar

Produse asemănătoare