C-42U-06-08-DC-PG-1-7035 (DULAP TELECOM USA STICLA)
ID # 115347

9 000 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Caz de telecomunicații în aer liber C-Series este conceput pentru a găzdui 19 '' echipamente de rețea activă în clădiri de birouri, centre de date și instalații industriale. Înălțimea de 42U, care vă permite să plasați un număr suficient de echipamente pentru greutate marginale de până la 1000 kg.

In interiorul cutiei sunt rafturi pentru fixare ușoară și reglarea adâncimii de echipamente de rețea diferite armate. Pentru comoditate, peretele lateral al dulapului de asamblare îndepărtat, ceea ce permite instalarea cu 4 laturi. La finalizarea instalării, un dulap de perete înapoi în locul și atașat cu balamale și un sistem de blocare fix. Sarcina este distribuită pe dulapul constructiv.

Ca parte integrantă a echipamentului pentru a menține o ventilare normală. Aerul circulă în mod independent, prin găurile special prevăzute pe părțile laterale ale dulapului. O instalație suplimentară de fani în unități a izbucnit peretele de sus și de jos. Pentru a elimina descărcările statice din interiorul structurii cabinetului oferă un terminal de pământ de pe carcasă și ușa. Ușa dulapului de sticlă, puteți în orice moment pentru a evalua performanța echipamentului.

Livrarea va fi dezasamblate, care optimizează costul de transport maritim. Dulap ușor de asamblat și este realizată fără forță suplimentară.

Înălțimea, U 42
Lățime 600 mm
Adâncime 800 mm
reglare pas de montare de rack, 25 mm
Tip de sticlă ușa din față
Unghiul de deschidere al ușii de 180 °
cablu pentru două glande la partea de jos și acoperișul
Capac-polimer
Culoarea luminii gri (RAL 7035)
Grad de protecție IP30
Tipul de performanță Etaj
Max. Stat. 1000 kg 

Caracteristici
  • Producător IP-COM
  • Tip de podea