C-42U-06-08-DP-PG-1-7035 (DULAP TELECOM USA PERFORATA)
ID # 115328

9 000 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Telecomunicații cabinet de podea Seria C este o soluție gata preparată pentru plasarea de 19 ", echipamente de rețea activă în clădiri de birouri, centre de date și instalații industriale. Design practic și înălțimea 24U vă permite să rezolve orice probleme prin plasarea unui echipament de greutate limită de până la 1000 kg.

In interiorul cutiei sunt rafturi pentru fixare ușoară și reglarea adâncimii de echipamente de rețea diferite armate. Pentru comoditatea de a plasa toate panourile de cabinet sunt eliminate, permițând instalarea cu 4 laturi. La finalizarea instalării, peretele incintei înapoi în loc fără prea mult efort. Pentru a fixa panourile trebuie să-l fixeze în locul de blocare și rotiți cheia. Sarcina este distribuită pe dulapul constructiv.

Acest model este proiectat astfel încât echipamentul de ventilație se produce în mod natural în buzunarele prin partea superioară perforată și partea inferioară a carcasei și ușa. Pentru adaptarea echipamentelor care necesită o răcire suplimentară, este posibil să se atașeze unitățile ventilatoare în peretele superior și inferior să iasă.

Livrarea va fi dezasamblate, care optimizează costul de transport maritim. Ansamblul de care nu are nevoie de nici un efort suplimentar.

Înălțime, U 24
Lățime 600 mm
Adâncime 800 mm
reglare pas de montare de rack, 25 mm
Tip de perforare ușa din față
Unghiul de deschidere al ușii de 180 °
cablu pentru două glande la partea de jos și acoperișul
Capac-polimer
Culoarea luminii gri (RAL 7035)
Grad de protecție IP30
Tipul de performanță Etaj
Max. Stat. 1000 kg 
 

Caracteristici
  • Producător IP-COM
  • Tip de podea