Netis WF2419i

330 lei
365 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Descriere Router Netis WF2419i:

Netis cunoscută companie a lansat un alt router pentru organizarea de comunicații cu și fără fir - Netis WF2419i. El are capacitatea de a lucra cu IPTV, si ofera o transmisie de mare viteză și recepția de date între diferite computere, dispozitive mobile, camere video și alte echipamente wireless.

Vizualizat de la compania router Netis este mare pentru acasă și la birou mic, deoarece costa foarte putin. Multi tehnologia SSID AP permite până la 4 rețele wireless independente. QoS permite un control integrat fluxului de pachete de date, cu posibilitatea unor valori minime sau maxime pentru dispozitive individuale.

Caracteristici ale routerului Netis:

Funcții Router Netis WF2419i în modul AP, WDS, client si altele. Configurarea dispozitivului este destul de simplu. Trebuie să-l conectați la rețea și inserați discul de instalare computerului. Date tehnice:

2 antene pentru a sprijini MIMO.

Câștigul - 5 dBi.

Viteza de transmisie - 300 Mbit / s.

Frecvența de - 2,4 GHz.

Alimentarea cu energie de 9 V / 500 mA.

Ca și alte companii similare Netis, router-ul are un port WAN si 4 porturi LAN. Printre caracteristicile - o actualizare de software, rutare statica, prioritizarea traficului. Protecție de rețea dispune de 64/128 biti WEP, MAC pe bază de adrese de filtrare.

Router Netis WF2419i este proiectat pentru uz intern, așa că funcționează la temperaturi de la 0 la 40 de grade, umiditate 10-90% fără condensare. Inclus in router Netis are o sursă de alimentare și cablul de alimentare.

Datorită performanțelor sale excelente și un preț accesibil, router NetisWF 2419i satisface cerințele de rețele private și birouri mici.

Caracteristici
  • Producător Netis
  • Tip dispozitiv ruter (router)
  • Număr de sloturi pentru interfețe suplimentare 4
  • Viteza uplink-port 10/100/1000 Mbiţi/sec
  • WAN-port Ethernet 10/100/1000 Mbiţi/sec
  • Numar porturilor WAN 1