FTTH02-S/L-01M 1000m UNIMARK
ID # 13-1-135

1 760 lei
Adaugă în coş
în stoc
Garanție: 12
Descrierea

Descrierea

SCOP:

Cablu din fibră optică FTTH02-S / L-01M UNIMARK "last mile", pentru utilizarea în rețelele FTTH pentru fibre de 1 fibre. Proiectat pentru a fi amplasat în interiorul clădirilor, în rafturi, mansarde, subsoluri, conducte, birouri și apartamente, precum și pentru a trece între case și poli (structură autoportantă). Ușor de atașat pe orice suprafață plană, ușor și convenabil pentru tăiere și montare.


Cablurile cu pierderi reduse pe coturi pot fi construite în blocuri de apartamente sau birouri în condiții de îngheț. Pe pante, jamburi, la turații ascuțite ale unei linii, la instalarea cablurilor cu aplicare de capse.


CONSTRUCTIE:

Cablul conține una, două sau patru fibre optice conforme cu Recomandarea G.657A1 (fibră unică cu pierderi reduse pe coturi). Carcasa exterioară este fabricată din material ignifug cu conținut scăzut de flacără - LSZH (Low Smoke Zero Halogen). Rezistența la tensiunea longitudinală a cablului este atașată de două elemente de putere din fire de oțel. Suportul pentru suspensia cablului este realizat din sârmă din oțel fosfat cu diametrul de 1,0 mm.


Raza minimă de îndoire a unui astfel de cablu este mult mai mică decât de obicei - până la 10 ... 30 mm.

Caracteristici
  • Producător Unimark
  • Tip FIGURA 8
  • Fel fibra optică
  • Amplasarea aerian
  • Tipul de cablu optic monotub