MECOOL M8S PRO W 2/16 (S905W, 2/16G, Android TV 7.1, voice RCU!) Multifunctional! SMART TV BOX
ID # 02-0007

730 lei
790 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Garanție: 12.0
Descrierea

Media box MECOOL M8S PRO W este un dispozitiv care funcționează pe specificațiile tehnice de principiu și principale sunt similare cu bine-cunoscute pe piata de console Moldova X96 Smart TV Box. Scopul principal al acestui model este de a extinde capabilitățile televizorului la nivelul TV inteligent și "deasupra", vă permite să îl transformați într-un centru de divertisment acasă. consola media permite, fără a fi nevoie să instaleze echipamente suplimentare și cabluri suplimentare (de exemplu, atunci când instalați un TV prin satelit sau cablu) prin Internet pentru a primi nu mai puțin (și, de multe ori mai mult!) decât prin satelit sau numărul TV prin cablu de canale, dar din cauza sistemului de operare Android vizionărilor TV c YouTube și pe alte site-uri video, filme și emisiuni TV on-line, citiți agențiile de știri de rețea de știri, angajate în navigarea pe internet, pentru a instala de la Playmarket și directoare similare aplicații necesare; și dacă devine plictisitor, puteți rula jocuri inițial destinate smartphone-urilor. Puterea procesorului smart-top inteligent permite menținerea rezoluției imaginii de ieșire nu numai în format Full HD, ci și în UHD 4K!
 

Prima diferență între consolele MECOOL M8S PRO W de pe consolele X96 Smart TV Box este sistemul specializat Android TV. Android TV sistem de operare a fost dezvoltat inițial pentru smart set-top box cu un control de la distanță convențional fără giroscoape și toate aplicațiile de sub ea sprijină activitatea este controlul „joystick“ (stânga / dreapta / sus / jos / OK). Navigare cu „joystick“ în aplicația de control de la distanță nu este inferior și, uneori, chiar mai convenabil cu respect airmouse de management. Pentru utilizatorul nu deranja pentru a căuta aplicații pe Android TV, set-top box MECOOL M8S PRO W solicită imediat utilizatorului să-l instalați „dreapta“, și în cazul în care acestea nu sunt suficiente, puteți utiliza sugestiile Playmarket.
O a doua diferență semnificativă și un avantaj console MECOOL M8S PRO W este abilitatea de a controla căutarea vocală pe Youtube și alte aplicații prin microfonul în panoul de control! Utilizatorul trebuie să apese butonul cu microfonul, vorbiți în microfonul (situat în apropiere de console de putere de control buton) fraza pentru căutarea, eliberați butonul și alegeți din opțiunile de căutare opțiunea dorită.
 Să analizăm detaliile tehnice și capacitățile MECOOL M8S PRO W. În consola utilizat un procesor 4-core Amlogic S905W (2 GHz), care acceptă profilul codec-uri video VP9 2 (Full HD / 4K), HDR10, 10bit H.265 HEVC 4K * 2K @ 30fps, H.264 MVC până la 1080P ' @ 60fps. Versiunea propusă a consolei este echipată cu 2 GB de memorie RAM (RAM) și 16 GB de memorie internă (Flash). În prefixele preinstalate OS Android TV 7.1. Utilizatorul are posibilitatea să instaleze propriile aplicații de la producătorul recomandat sau de la Play Market și alte resurse de pe Internet. Conectarea prefixului de rețea este posibilă prin intermediul cablului Wi-Fi încorporat sau prin cablul standard LAN R-45. Afișajul TV este conectat la HDMI 2.0 (cablu HDMI inclus) sau RSA (acest cablu nu este inclus în pachet).
Printre interfețele de pe consolă se află și un slot microSD pentru conectarea cardurilor de memorie de până la 32 GB.
Telecomanda, în plus față de tastele funcționale echipate cu un microfon pentru căutare de control vocal de pe YouTube și alte aplicații cu suport pentru regim. În plus, panoul lucrează la frecvența radio, numai căutatorul cu infraroșu pornit / oprit este foarte ușor să gestionați aplicațiile.
Alimentarea cu energie electrică este furnizată de o sursă de alimentare de 5V. Dimensiunile consolei sunt compacte - 102x102x25 mm, permițându-le să se potrivească cu ușurință în orice interior! Corpul este din material plastic, cu orificii perforate pe partea inferioară pentru ventilație pasivă. Atașamentul poate fi plasat orizontal pe raft, instalarea verticală și secretă de către producător nu este furnizată. Pentru a indica prefixele starea de funcționare din panoul lateral este situat în interiorul console de locuințe cu LED-uri (rosu - albastru stand-by - consola de rulare). 

Conținutul pachetului:

BOX MECOOL M8S PRO;
Adaptor de alimentare - 5 V 2A;
Telecomandă cu control vocal;
Manual de utilizare în limba engleză;
Cablu HDMI.
Prefixul vine fără servicii preinstalate! Utilizatorului i se oferă posibilitatea de a instala în mod independent, în funcție de solicitările și preferințele sale, aplicațiile necesare din magazinul "Play Market" și alte site-uri sau forumuri. Poate că pentru a instala aplicații ar trebui să solicitați ajutor de la specialiști calificați!

Adaptorul pentru conectarea telecomenzii cu accesoriul este amplasat în compartimentul bateriei!

Caracteristici
  • Memorie 2GB / 16GB

Produse asemănătoare