AMIKO A5 COMBO
ID # 1111732

2 249 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Amiko A5 Combo 4K sau Amiko Alien 5 Combo 4K este succesorul Amiko A4 OTT, Amiko A4 Combo / Satellite / T2 / C, pe un nou procesor puternic, cu o opțiune de sistem de operare Android sau Enigma2. 

Amiko A5 Combo 4K are un procesor foarte asemănător celui utilizat în versiunile Amiko A4, însă acest procesor AMG S905D de 1.5 GHz este mai concentrat pe funcțiile de recepție DVB, care permit utilizarea prefixului Enigma 2 cu OpenATV 6.2 și Kernel 3.14.29. 

Amiko A5 Combo 4K este echipat cu un procesor grafic Pentacore MALI-MP450 care suporta Main10 HEVC H.265 2160p60, video HEVC și VP9, DTS DD, cu alte cuvinte, rezoluție video 4K și viteză de redare de 60 de cadre pe secundă.

În ceea ce privește dimensiunea memoriei, nu au existat modificări - 2 GB de memorie DDR3, suficientă pentru a rula și rula aplicații și 16 GB de memorie internă, pentru a stoca programe și fișiere, de exemplu, programe torrent / stream (Quasar) cantitatea de spațiu de memorie pentru redarea conținutului de 1080p sau 4K. pentru că 8GB de memorie nu este suficientă chiar pentru a instala aplicații sau jocuri pentru Android. 

Aplicația Android Nougat 7.1.2 este instalată în receptor - cea mai recentă versiune la momentul apariției consolei, cu aplicațiile incluse - DTV LinkDroid, cea mai recentă versiune a Kodi 17.6, suportul YouTube 4K și Netflix în 4K, ceea ce este foarte bun, deoarece mulți nu suportă chiar 1080p pe Netflix. 

În Amiko A5 Combo, puteți configura recepția IPTV, acest lucru fiind realizat prin suport pentru IPTV STB UEM și Stalker. 

Pentru conectarea la o rețea locală sau la Internet, modulul de conectare wireless Wi-Fi încorporat la 2,4 GHz și 5 GHz, portul de rețea gigabit și Bluetooth 4.0 sunt responsabile. 

De asemenea, menționăm posibilitatea conexiunilor VPN pentru Android și Enigma 2. 

Amiko A5 Combo 4K promite să fie un bestseller, caracteristicile anunțate au pus consola în afară de concurenți, iar prețul ar trebui să îi placă cu siguranță pe potențialii cumpărători. 


Caracteristici
  • Producator Amiko
  • Tip комбинированный
  • Rezoluție maximă Ultra HD (4K)
  • Slot pentru card 1
  • Numărul de tunere 2
  • Sistema de operare Android

Produse asemănătoare