Antena TV UHF-A811 Antena TV
ID # UHF07

165 lei
Adaugă în coş
în stoc
Garanție: 12 m
Descrierea

Antena de recepție UHF-811 este proiectată să recepționeze canale digitale T2 și transmisie analogică în banda UHF. Antena este realizată conform schemei clasice a "canalului de unde" și este compusă din 16 elemente. Elementele antenei sunt realizate din aluminiu anodizat și, datorită soluției celei mai ieftine, sunt atașate la traversă fără șuruburi și șuruburi autoportante. Antena este pasivă, iar câștigul este de 8 ... 11 dB în domeniul de operare. În livrarea noastră, antena este echipată cu o cartelă pasivă de potrivire. Datorită caracteristicilor de proiectare ale antenei, trebuie să instalați caseta sub coordonator / amplificator în sus (atunci scurgerea umezelii în cutie este minimă și nu afectează funcționarea antenei). În condiții bune de difuzare și distribuție a semnalului de televiziune, această antenă fără amplificatoare suplimentare este capabilă să asigure o recepție stabilă la o distanță de până la 15-25 km. În cazul în care calitatea recepției unui semnal de televiziune este insuficientă, puteți încerca să o ridicați în condiții acceptabile, instalând fie o placă de amplificare a antenei în locul unei plăci de potrivire într-o cutie de plastic, fie un amplificator extern într-un cablu de deconectare. În acest caz, amplificatorul trebuie alimentat de la tunerul receptor. Pentru montarea antenei în partea din spate există un guler care permite fixarea orizontală a unei țevi verticale sau a unei alte construcții cu un diametru adecvat (de exemplu, o grătar de ferestre sau de balcon). Pentru recepția de înaltă calitate a canalelor TV, aranjamentul orizontal al elementelor de antenă este corect.


Datorită faptului că elementele de antenă sunt realizate din aluminiu, antena este ușor și într-un mediu neagresiv asigură funcționarea pe termen lung. Antena vine într-o formă semi-asamblată și poate fi asamblată în 5 minute cu ajutorul unui set minim de unelte - o șurubelniță Phillips și o pereche de chei. Cablul de deconectare este conectat sub șurub la contactele de pe placa de bord sau amplificator.


Date tehnice și caracteristici:


Tipul antenei - în aer liber, terestru. T2;

Numărul de elemente - 16;

Materialul din care sunt fabricate elementele de antenă este aluminiu;

Intervalul de lucru este de 470 ... 862 MHz (21 ... 69 canale UHF);

Polarizarea recepționată a undelor radio este orizontală;

Câștigați în intervalul de frecvențe recepționate - 8 ... 11 dB *;

Placă de împământare cu impedanță de 75 Ohm - furnizată **;

Diametrul recomandat al țevii sau catargului pentru montarea antenei este de 20 ... 40 mm;

Dimensiuni exterioare în formă asamblată - 1000x300 mm;

Greutate - 0,85 kg;

Livrare - în formă semisamblată în ambalaje din plastic;

Conservarea performanțelor și a proprietăților mecanice cu forța vântului - până la 20 m / s.

* - Câștigul pe întreaga gamă UHF este neuniform, dar nu mai mic de 8 dB și nu mai mare de 11 dB. Aceasta poate fi critică pentru recepționarea programelor de televiziune analogică și este practic necritică la recepția digitală a T2.


Pentru o recepție mai bună și mai sigură a programelor în absența unei viziuni directe asupra telecentrului, vă recomandăm să instalați antena cât mai mare posibil. Nu recomandăm instalarea antenei în apropierea locurilor aglomerate ale păsărilor (sunt posibile deteriorări mecanice ale antenei și pierderi de performanță). Când utilizați antena în condiții de vânt puternic, este necesar să utilizați un sistem de etichete pe tubul tubului și elementele antenei. Când efectuați lucrări de instalare a antenei la înălțime, trebuie să folosiți o centură de siguranță. La instalarea antenei pe acoperișul unei case sau a unui pilon separat, este necesar să se asigure conectarea antenei la dispozitivele de împământare.


Vă atragem atenția asupra faptului că achiziționarea unei antene nu garantează încă o recepție de 100% a unui semnal într-un anumit loc, deoarece calitatea recepției depinde de mulți factori (puterea și distanța centrului de televiziune, terenul semnalului de televiziune la locația recepției, densitatea urbană clădire și altele).

Caracteristici
  • Producător DIGIMAX
  • Loc de montare de exterior
  • Rezistența 75 Ohm
  • Gama de lucru, min 470 mHz
  • Gama de lucru, max 790 mHz
  • Coeficient de amplificare 11 dB