L2008UF/LTE - Directional Logperiodic HDTV aerial ANTENA TV
ID # UNI-220412

195 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Dezvoltarea rețelei LTE 800, o nouă tehnologie de transmisie a datelor, a început în țările UE și în majoritatea țărilor europene.

 

Utilizează o parte din fosta bandă TV în aer: 791-862 MHz (61-69 canale). Majoritatea echipamentelor utilizate în prezent funcționează la aceste frecvențe și este capabilă să recepționeze semnale LTE 800. Datorită numărului abundent de posturi de radio și telefoane mobile, interferențele pot apărea la recepția DVB-T.

 

Principalii factori care afectează recepția DVB-T:

Interferențe posibile între canalele aeriene LTE 800 și DVB-T (52-60 canale). Într-o situație în care există un semnal puternic de 4G la punctul de recepție și un semnal de televiziune destul de slab, prima distorsionează al doilea;

Un semnal puternic LTE poate supraîncărca un amplificator TV de bandă largă, trece la modul de saturație și distorsionează sever semnalul TV;

Un semnal puternic LTE poate, de asemenea, să supraîncărca stadiile amplificatorului unui receptor tuner DVB-T sau al unui televizor, precum și să introducă distorsiuni puternice.

 

Actualizarea celor vechi, instalarea unor noi sisteme de recepție TV sau când apar zgomote și distorsiuni, este necesar să se aplice soluții adaptate rețelelor LTE 800. Și primul element al sistemului va fi o antenă care poate suprima semnalele operatorilor de telefonie mobilă. Poate fi de design special sau echipat cu un filtru, tăind frecvențele inutile.

 

Compania DIGIMAX ofera o noua serie de antene care rezolva problemele de mai sus - antene care, fara a folosi filtre electronice, pot suprima interferentele de la LTE 800. Inginerii UNISPECTRA, folosind software specializat si metode de calcul, au proiectat antene care asigura o receptie garantata pana la marcajul de 790 MHz recesiunea este mai mare decât acest punct. Rezultatele testelor și aplicării practice au arătat conformitatea parametrilor produselor seriale și a modelelor lor teoretice. Ei au arătat, de asemenea, că la alte frecvențe ale intervalului primit, câștigul crește doar.

 

Decizia de selectare a elementelor structurale are un efect pozitiv asupra fiabilității antenei, deoarece nu ar trebui utilizate alte componente electronice suplimentare, care ar putea deveni inutilizabile în condiții dure de stradă.

Caracteristici
  • Producător UNISPECTRA
  • Loc de montare de exterior
  • Rezistența 75.0 Ohm
  • Gama de lucru, min 470.0 mHz
  • Gama de lucru, max 698.0 mHz
  • Coeficient de amplificare 9.0 dB