Noyafa NF-469 Multifuncțional Port Flash Tracker Cablu RJ11 și RJ45 Tester de defectare a cablului
ID # NF469

340 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Notă: bateriile nu sunt incluse.

Descrierea produsului:

Testerul de cablu NF-469 este proiectat pentru a testa continuitatea cablurilor de rețea (RJ45) și a cablurilor telefonice (RJ11). În plus, acesta urmărește, de asemenea, cablul de rețea conectat la hub printr-un port intermitent, ajutând clienții să urmărească cablurile de rețea active de pe switch / router. Acest lucru face munca mai rapidă și mai ușoară pentru a economisi timp și costuri.

caracteristici:

1. Verificarea continuității cablului RJ11 și RJ45 rapid. 2. Butucul clipește pentru a detecta focul intermitent al portului de rețea către hub / switch. 3. Lanternă LED individuală pentru a indica conexiunea cu fir 4. Dispozitive primare și la distanță amovibile pentru urmărire universală, porturi de testare RJ45 și RJ11 5. Întrerupător de test lent și rapid.

1. Indicatorul LED arată rezultatul direct. 2. Verificați starea cablului RJ45 RJ11, de exemplu, deschise, scurte, încrucișate etc. 
 3. Butucul clipește pentru a detecta portul de rețea prin portul intermitent pe portul Hub / Switch. 4. Modul de testare: test rapid, test normal, test lent. 5. Usor de operat.

1. Port flash: clipește hub pentru a detecta incendiul portului intermitent al portului de rețea pe hub / switch. rotiți comutatorul în portul de bliț și vedeți „portul de bliț” led pe tester, acesta are aceeași frecvență intermitentă ca LED-ul de pe comutator.

La testarea unui cablu RJ45, acesta poate identifica ce știft este încrucișat sau scurt. Viteza testului poate fi ajustată pentru testare rapidă, testare lentă la testarea continuității cablului. apăsați butonul timp de 3 secunde pentru a intra în modul de testare manuală, apoi apăsați butonul buton timp de 3 secunde pentru a ieși din modul de testare manuală. (modul de testare manuală: după intrarea în modul de testare manuală, o lumină LED se va aprinde cu fiecare atingere a butonului "comutator", astfel încât să poată fi pornită într-un ciclu între 1,2, 3,4, 5,6, 7,8 și G lumini)

Cum se testează (test de cablu RJ45, de exemplu) Deschideți testerul, setați comutatorul pentru testare, apoi introduceți cablul în portul principal RJ45 și în portul RJ45 de la distanță. Apoi, indicatorul LED se aprinde de la 1 la 8. Dacă există un cablu pentru stp, atunci indicatorul LED se aprinde de la 1-G. Așa cum se arată în figura de mai jos: principal Partea principală: 1-2-3-4-6-7-8-g Telecomanda: 1-2-3-4-5-7-8-g

Dacă ceva nu este în regulă cu cablul 1. Dacă pin3 este spart, atunci LED-ul 3 nu se aprinde pe testerul principal și la distanță 2. Dacă pinul 2 pin 4 este încrucișat, acesta va arăta, așa cum se arată mai jos: Material principal: 1-2-3- 4-5-6-7-8-G Telecomanda: 1-4-3-2-5-6-7-8-G 
 Când cablul are încă doi pini, testerul principal este toate lămpile cu LED, dar LED-ul testerului de la distanță nu se aprinde în conformitate cu contactele.

Caracteristici
  • Producator Alte