NOYAFA NF-468 Tester de linie pentru pereche răsucită și cablu telefonic
ID # NF468

110 lei
140 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Noyafa-468 Line Tester este proiectat pentru a testa o pereche răsucită și un cablu telefonic cu conectori RJ-45,  RJ-12,  RJ-11 ( 8P8C, 6P6C, 4P4C).  Acest dispozitiv vă permite să determinați un scurtcircuit, precum și integritatea și secvența de conectare a miezurilor de cablu.

Testatorul este ușor de utilizat și este format dintr-un emițător (MASTER) și un receptor (REMOTE), care sunt conectate pe ambele părți ale liniei testate. După conectarea la linie, testerul începe să sune alternativ nucleele cablurilor, în timp ce indicatoarele LED indică integritatea și secvența lor. 

Datorită mecanismului de blocare, blocurile de dispozitiv sunt interconectate, ceea ce simplifică foarte mult transportul și depozitarea acestora.

Dispozitivul funcționează pe o baterie de 9V Krona  (nu este livrată).

caracteristici:

  • interfață simplă și intuitivă;
  • testarea rapidă și automată a liniilor de comunicare;
  • detectarea defecțiunilor: circuit deschis, scurtcircuit, conectare incorectă a miezurilor;
  • ajustarea vitezei de testare;
  • dimensiuni și greutate generală mici.

Dragi clienți.
Vă rugăm să rețineți că informațiile de referință pentru mărfurile postate pe acest site nu reprezintă o ofertă, disponibilitatea și costul echipamentului trebuie clarificate de către managerii LLC NAG, care vă vor ajuta cu plăcere în alegerea echipamentelor și plasarea unei comenzi pentru acesta.

Producătorul își rezervă dreptul de a modifica aspectul, specificațiile și echipamentele fără notificare prealabilă.