T95 X2 4GB/64GB

1 230 lei
Adaugă în coş
nu e în stoc
Descrierea

O soluție bugetară bună pentru majoritatea sarcinilor

Setul de televiziune T95X2 este un reprezentant al segmentului de preț mediu, în timp ce în ceea ce privește performanța și calitatea hardware-ului, acesta poate concura cu omologii mai scumpi. După lansarea procesorului Amlogic S905X2, acesta a început să fie utilizat în multe cutii TV avansate, set-top-ul nostru inteligent TV nu face excepție. Nucleul video al Dvalin MP2 excelează într-o mare varietate de sarcini, de la redarea videoclipurilor de înaltă definiție până la redarea graficii 3D în jocuri solicitante. Chipul de siliciu este suportat de memoria standard DDR4, care se caracterizează prin viteză mare. În ciuda prețului ridicat al RAM-ului, producătorul a reușit să instaleze un complet 4 gigați de standard DDR4 într-un set-top box inteligent. 32 de gigabyte de memorie numai în citire sunt alocate pentru scrierea fișierelor și aplicațiilor. Fanii care stochează filme pe stocarea încorporată nu sunt de asemenea lipsiți, deoarece există o variație de 64 GB. De remarcat este faptul că există un model de buget mai mare pentru 2 GB RAM și 16 spații de stocare permanentă. O astfel de soluție este cu siguranță potrivită pentru utilizatorii cu cerințe tehnice scăzute. În general, hardware-ul are o calitate foarte ridicată atât în buget, cât și în versiunea mai avansată, mai ales ținând cont de costul acestei cutii de televiziune Android.

Sistemul de operare Android versiunea 8.1, care este cea mai stabilă și relevantă în acest moment. Va fi în tendință pentru următorii câțiva ani, astfel încât consola să aibă o anumită marjă pentru viitor.

Proiectare și echipament

Smart T95X2 este fabricat din plastic mat, corpul este diluat cu dungi subțiri lucioase. Panoul frontal are un mic afișaj care servește ca indicator. Porturile sunt plasate pe marginile rămase:

  • Caseta TV interacționează atât cu televizoarele vechi, cât și cu cele noi. Pentru acestea din urmă, există un jack HDMI, iar pentru iubitorii retro - AV.
  • Conectorul Lan permite utilizatorului să conecteze direct cablul de internet.
  • Puteți instala un card microSD într-un cititor de carduri, cu ajutorul acestuia puteți extinde cantitatea de stocare permanentă a datelor.
  • Pentru a conecta alte unități, precum și toate tipurile de periferice, se utilizează un USB 3.0 și un clasic 2.0 mai rapid.

Pachetul de pachete nu este diferit de multe alte set-top TV pentru Android, în cutie veți găsi: sursa de alimentare, cablul HDMI, telecomanda și instrucțiunile de funcționare (care este puțin probabil să vă fie de folos).

caracteristici

Pe lângă designul expresiv și miniatura, principalele calități distincte ale cutiei TV T95X2 includ performanțele ridicate pentru un preț relativ scăzut. Versiunea de 4 GB este un reprezentant al segmentului de mijloc, dar poate concura cu adevărat la console mai scumpe. Dându-i preferință, puteți lucra cu mult confort, puteți rula cele mai solicitante jocuri, aplicații și videoclipuri cu rezoluție maximă, cu o rată de cadru ridicată. Versiunea bugetară este potrivită pentru sarcini obișnuite, cum ar fi vizionarea de filme și clipuri de pe diverse site-uri de găzduire video și site-uri simple. Este posibil să vă conectați la un semnal wifi la o frecvență de 2,4 și 5 GHz. Prezența Bluetooth este un alt avantaj al acestui model în comparație cu concurenții.

Caracteristici
  • Memorie 4GB / 64GB
  • Rezoluție maximă Full HD (1080p)
  • Slot pentru card 1
  • Numărul de tunere 1
  • Sistema de operare Android

Produse asemănătoare