MultiTask Surface Cleaner Refill Bag (100 5x8" Wipes in Plastic Bag)
ID # SMSCWR

347 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Șervețele din poliester puternice, fără scame

  • Curățare versatilă
  • Compatibilitate excelentă a materialelor
  • Unic în industrie: o ștergere presatată cu o perioadă de valabilitate nelimitată

Cleanlers MultiTask Surface Cleaner este o ștergare pre-saturată, ambalată pentru a elimina rapid și eficient praful, amprentele, grima industrială, finisările metalice, particulele de plastic, funinginea, fumurile de evacuare, gelurile de impermeabilizare, uleiurile, grăsimea ușoară, unele cerneluri, scame și fibre.

Principalele ingrediente sunt alcoolul izopropilic de înaltă puritate (numit și alcool de frecare) și apa deionizată. Oferă curățare versatilă cu compatibilitate excelentă a materialelor.

Șervețele sunt confecționate dintr-un poliester hidroentilat, nu celuloză sau alte materiale care ar putea lăsa scame sau fibre pe suprafețele curățate. Șervețele sunt de 5 inci x 8 inci (10 cm pe 16 cm aprox.). Fiecare cadă sau sac de umplere conține 100 de șervețele.

Cada este un dispozitiv rezistent, greu, cu o durată de viață lungă. Economisiți bani utilizând din nou cada cu reumplere Sticklers, care vin într-o pungă de plastic de unică folosință. Perioada de valabilitate nelimitată și aproximativ 30% economii la cumpărarea unei noi cade. Protejați planeta și bugetul cu ajutorul curățătorilor Sticklers.

Caracteristici
  • Producător Sticklers
  • Tip instrument
  • Aplicație fibră optică