X96 MAX PLUS 2/16GB
ID # 02-00011

730 lei
850 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

Consola TV X96 MAX Plus 

Astăzi vom arunca o privire asupra media box-ului X96 MAX Plus, o versiune actualizată a popularului X96 MAX. Această consolă se află în segmentul prețului mediu, iar punctele sale forte sunt: 

  1. De înaltă performanță (dispozitiv construit pe noul procesor Amlogic S905 X3) 
  2. Design grijuliu (pe panoul frontal al dispozitivului există un ecran pentru afișarea timpului și a conexiunilor) 
  3. Preț (desigur, X96 MAX Plus nu este cel mai ieftin set-top dintre concurenți, dar este câștigătorul incontestabil din categoria calitate-preț)

Caracteristici X96 MAX Plus 

X96MAX Plus - 2 / 16gb 

procesor - Amlogic S905 X3 

GPU - Mali G31 MP2 

RAM - 2 GB 

memorie încorporată - 16 GB 

Wi-Fi - 2.4G 

LAN -100MB 


Android - 9.0

Caracteristici ale consolelor Android

Dispozitivul este complet universal, dar puteți identifica în continuare principalele domenii pentru care sunt achiziționate consolele:

Vizionarea TV și filme cu un player media

Desigur, cel mai popular motiv pentru a cumpăra un set-top box este tocmai dorința de a viziona televiziunile și filmele online! Sute de aplicații au fost create pe sistemul de operare Android pentru a satisface această nevoie, care poate fi descărcată printr-un playmarket sau browser.

Jocuri pe consola Android 

Joacă Real Racing 3, Asphalt, Wot Blitz și desigur PUBG Mobile la telefon este cu siguranță interesant, dar este mult mai convenabil și mai interesant să alegeți un gamepad și să jucați aceleași jocuri pe marea diagonală TV.

Cumpără X96 MAX Plus 

Când cumpărați acest model, vă recomandăm să acordați atenție air-mouse (pentru utilizarea confortabilă a tuturor funcționalităților consolei) Dacă aveți nevoie de o consolă ieftină, dar de înaltă calitate, X96 MAX Plus va fi o alegere excelentă, iar magazinul nostru vă va ajuta să configurați și să procurati o consola android inteligenta.

Caracteristici
  • Memorie 2GB / 16GB