Air Mouse G10 S Pro
ID # 31-0003

180 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Airmouse G10 S Pro Remote Review

Aceasta este o nouă versiune a Airmouse G10S și introducerea vocală a Airmouse G10S, cunoscută pentru mulți. Producătorul acestor telecomenzi a făcut o treabă excelentă de erori, a ascultat opiniile utilizatorilor și a corectat toate deficiențele apărute în timpul funcționării.

Caracteristici ale noului Airmouse G10 S Pro?

  • Gravarea completă a fiecărei taste și apăsarea caracteristică - vă permite să atingeți definiți fiecare buton.
  • Iluminarea tuturor butoanelor pentru o funcționare convenabilă chiar și în întuneric complet. Lumina de fundal este suficient de luminoasă, datorită acestui fapt, toate butoanele sunt clar vizibile chiar și în întuneric complet.
  • Un răspuns de înaltă calitate și plăcut atunci când este apăsat, ar părea un fleac, dar cu o funcționare îndelungată oferă confort și plăcere deosebite.
  • Un microfon sensibil oferă posibilitatea de a lucra cu asistenții de voce, precum și de tip text prin voce. Funcționează la fel ca și în versiunea anterioară, în general, această funcție nu provoacă reclamații!
  • Giroscopul precis - modulul oferă telecomanda cu tehnologia Airmouse sau cum se numește și Air Mouse. Controlați cursorul de pe ecran prin mișcarea corpului mouse-ului, care este soluția cea mai convenabilă și practică. Spre deosebire de un mouse simplu, mouse-ul aer vă permite să controlați greutatea cursorului, nu aveți nevoie de o suprafață plană!

Conectarea la un televizor sau un set-top TV inteligent este implementată de dongle-ul vechi, care este introdus în portul USB smart set-top box. Procesul de conectare la un set-top TV inteligent durează câteva secunde și nu necesită setări suplimentare. În ciuda dimensiunilor, dongle oferă o conexiune fiabilă între telecomandă și televizor la o distanță de până la 10 metri. A plasa o astfel de distanță este mai mult decât suficient!

Setul de taste și factorul de formă al dispozitivului practic nu s-au schimbat. În ceea ce privește designul, mouse-ul aerian a început să arate mai bine datorită butoanelor albe elegante.

Concluzii despre noul Airmouse G10 S Pro?

Rezumând, se poate remarca faptul că noua telecomandă Airmouse G10 S Pro va înlocui cu siguranță modelul G10S anterior, deoarece, în ciuda modificării nesemnificative a prețului, este de multe ori mai convenabil, practic, mai modern! Compania care creează șoareci de aer ascultă părerile utilizatorilor și îi permite să crească eficient și să-și modifice în mod semnificativ și să-și îmbunătățească produsul!

Caracteristici
  • Producător Alte

Produse asemănătoare