Opticum Modulator HDMI la DVB-T
ID # MOD0003

3 150 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

   Modulatorul digital Opticum este proiectat pentru a converti semnalul HDMI de intrare la standardul DVB-T. Această funcționalitate este utilizată pe scară largă în rețelele care funcționează cu semnal digital terestru DVB - T 2. Folosind modulatorul digital Opticum, puteți adăuga orice canal care poate fi un receptor (satelit, cablu sau orice), un player media, un computer sau alt dispozitiv care emite un semnal video-audio către HDMI-conector. De exemplu, puteți adăuga semnale de la camerele video sau un hard disk montat de la distanță în rețeaua de distribuție a unui semnal digital de televiziune. În acest caz, canale suplimentare vor fi afișate în aceeași listă cu cele primite din aer. Diferențele în standardele DVB - T 2 și DVB - T nu vor interfera cu receptorul digital. Receptoarele moderne acceptă ambele standarde și formează o listă unică de programe. Modulatorul digital Opticum are un combinator de semnal integrat, care vă permite să creșteți numărul de canale în rețea fără dispozitive suplimentare, singura limitare este aici gama de frecvențe de difuzare DVB - T/ T2. În cazul implementării rețelelor de televiziune cu un număr mare de canale digitale suplimentare, principalul avantaj al modulatorului digital Opticum va fi costul său excepțional de scăzut.

Principalele funcții de control și reglare a modulatorului digital Opticum:

1.      Tasta de blocare. Această tastă este utilizată pentru a împiedica apăsarea accidentală a altor taste (aceasta este indicată de un LED cu același nume). Al doilea scop al acestei taste este funcția de ștergere sau spațiu atunci când faceți modificări în meniul „NUME”.

2.      Tasta MENU / OK . O singură apăsare a acestei taste afișează meniul. Faceți dublu clic - înseamnă confirmarea modificării, adică OK . Utilizați tastele săgeată sus, jos, stânga și dreapta pentru a naviga în meniu.

3.      Când apăsați tasta MENU / OK , frecvența și numărul canalului curent vor fi afișate pe ecranul afișajului. Puteți efectua modificări la aceste valori apăsând tastele sus / jos și puteți salva modificările apăsând din nou tasta MENU / OK (după care se va solicita un mesaj de confirmare pentru salvarea modificărilor). Pentru a schimba opțiunile mai detaliate - trebuie să apăsați tastele stânga / dreapta.

4.      În opțiunile detaliate, acesta va fi propus pentru a stabili valorile DVB - T semnal parametri : FEC , FFT , Guard Interval , RF nivel , audio Bit Rate , audio Format . Utilizați tastele stânga / dreapta pentru a selecta un parametru și utilizați tastele sus / jos pentru a selecta valoarea acestuia. Faceți dublu clic pe butonul MENU / OK - salvează modificările.

5.      În meniul „ NUME ”, puteți seta numele programului curent. După ce ați ajuns la acest articol folosind butoanele din stânga / dreapta, trebuie să apăsați butonul în sus și prima literă va începe să clipească. Literele sunt selectate cu tastele stânga / dreapta, trecerea la următoarea literă este tasta jos. Spaționați sau ștergeți litere - tasta LOCK. Faceți dublu clic pe butonul MENU / OK - salvează modificările.

6.      Pentru lista corectă de canale din rețeaua de difuzare, de asemenea , este necesar să se stabilească semnalul de streaming în parametrii LNC Setare : Rețea Nume , Audio PID , Video PID , PMT PID , programul num ,. Video Bit rata . La fel ca și în cazul setării parametrilor precedenți - alegerea unui parametru se realizează cu tastele sus / jos și valorile acestuia - cu tastele din dreapta / stânga. Faceți dublu clic pe butonul MENU / OK - salvează modificările. Trebuie menționat că în cadrul aceleiași rețele, valorile parametrilorAudio PID , Video PID , PMT PID trebuie să fie unice, iar rata de biți video determină calitatea de difuzare a canalului (pentru canalele HD mai mari, pentru SD mai mici), dar calitatea imaginii nu poate fi mai bună la ieșire decât la intrare. De regulă, acest parametru are o valoare numerică de aproximativ 10.000.

7.      Modulatorul digital Opticum are opțiunea de a reveni la setările din fabrică - Resetați la valorile implicite din fabrică , care resetează valoarea tuturor parametrilor la valorile implicite.

8.      Când construiți rețele cu un număr mare de canale modulate, o opțiune foarte utilă va fi salvarea tuturor setărilor dispozitivului preinstalate la operatorii USB . Pentru a salva setările deja făcute, accesați meniul apăsând butonul MENU / OK , utilizați butonul stânga / dreapta pentru a selecta opțiunea „ Salvați la usb ” , apoi apăsați butonul sus. Finalul procesului de salvare a parametrilor la unitatea USB va fi afișat pe ecranul „ Succes ” ( fișierul jedi va fi creat pe unitatea USB . Img) Pentru a restabili o setare salvată pe un alt dispozitiv, trebuie să introduceți o unitate USB cu fișierul jedi înregistrat în modulatorul digital Opticum deconectat de la rețea . img , porniți modulatorul din rețeaua de alimentare, ecranul va afișa „ Upgrade Yes (*) NO (), pentru a scrie parametrii de la unitatea flash USB, apăsați tasta MENU / OK . Procesul de înregistrare a parametrilor durează aproximativ 10 secunde și se încheie automat. NU ÎNCETĂ PUTEREA Înainte de sfârșitul procesului de modificare a dispozitivului !!

 

Clasă
Subclasa
Desemnare
Caracteristici așteptate
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
encoder
 
 
Procesor
 
Procesor
frecvență
CPU gazdă; Procesor de securitate RISC de 200 de biți de 32 MHZ; 200Mhz
32 de biți
Procesor audio 200 MHZ 32 biți
 
Memorie
 
Berbec
 
DDRI 16 biți 512 Mbitsx1
(Încorporat)
bliț
NORM Flash 32 Mbit x 1
 
 
 
 
 
 
Video
 
 
 
 
Codificator video
 
 
 
 
ICO / IEC 11172-2 MPEG1
ICO / IEC 13818-2 MPEG2
MP @ HL
ICO / IEC 14496-2 MPEG4
conform SP @ L3 la
ASP @ L5
ICO / IEC 14496-10 AVC,
HP @ nivelul 4.1, MP @ nivelul 4.1
H264 profil 0
Linie de bază JPEG, progresivă
Aspect Ratio
Ecran video 16: 9; Caseta de scrisori 4: 3,
4: 3 pan scan, suport AFD (DTG,
MingDTG)
Rezoluţie
1080i, până la 1080p @ 30FPS
 
 
Audio
 
Codificator audio
 
Strat MPEGI ½, MPEGI
Layer II
AAC LC, HE-AAC v1 / V2 (2-CH)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modulare
 
Interval de frecvență de ieșire
174-233 MHZ (VHF III), 470-
858 MHz (UHF)
Impedanța de ieșire
50
Impedanță de intrare (Loop to Output)
 
50
Forward ErorCorrection (FEC)
 
1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8
Guard Interval
1/4, 1/8, 1/16, 1/32
Constelaţie
QPSK, 16QAM, 64QAM
Nivel de ieșire RF
Implicit: 90dMmV
Reglabil: de la 0 la - 14dB
                    0 până la + 6dB
Band Wide
7 MHZ (VHF), 8 MHZ (UHF)
FFT
2K, 8K
Reed Solomon
202, 188, T = 8
Intervalul ratei simbolurilor
Până la 31, 668 MBPS
MAI MULT
Mai mult de 35dB la ieșire la nivelul RF maxim
 
 
 
 
 
 
 
 
Panoul din spate
 
Intrare RF (LOOP la ieșire)
Impedanță: 50 Ohm
Tip de introducere; Femelă de tip F
Ieșire RF
Impedanță: 50 Ohm
Tip de ieșire; Femelă de tip F
Conector USB (actualizare software)
 
Numărul 1
Comutator de filtrare LTE (Evoluție pe termen lung)
ON / OFF
Frecvență: Oprit: 790 MHZ
Intrare HDMI
Număr: 1, Interfață media de înaltă definiție HDMI V1.4a HDCP 1.4
 
 
Conector USB
Numărul 1
Tip: gazdă 2.0
Conector de intrare PowerDC
X1 DC (12V, 2A)
 
 
 
Panoul frontal
Afişa
Afişa
Display OLED 128x32 puncte
(Protocole IIC sau SPI)
LED
LED-uri de putere și de lucru
Indicator POWER / LOCKED / SIGNAL
Butoane
Comutator tactil X6 UP / DOWN / LEFT / DREPT, MENU /
OK, LOCK)
Set canal de ieșire / FEC / CONSTELARE /
FFT / Nume canal etc.
 
Alimentare electrică
 
Tipul de unitate de alimentare
Intrare adaptor: 100-240V
AC, Ieșire: DC 12V / 2.0A
Consumul de energie în regim normal de lucru
 
<10W
 
Mecanic
Proiecta
demension
164 (WX104 (D) X41 (H) mm
 
Material
și
structura
Dulap metalic și 2 straturi
PCB structure
Cu suficientă radiație de căldură
găuri pe dulap
Caracteristici
  • Deține HDMI da
  • USB 1
  • Culoare Negru