Mini 5C+ (Incl.Cleaver - Mini50GB+) Fusion Splicer FiberFOX

61 000 lei
Adaugă în coş
la comandă
Descrierea

Mini 5C  este un nou model de splicer de la compania coreeană FiberFox, care se caracterizează prin convergența fibrelor optice de-a lungul miezului, calitatea ridicată a îmbinării sudate, fiabilitatea și o extindere a livrării.

Principala caracteristică a Mini-5C  este sistemul de aliniere a fibrelor hibride. Pentru prima dată în linia lor de echipamente, inginerii FiberFox au implementat îmbinarea fibrelor de înaltă precizie de-a lungul miezului pe un îmbinat cu patru motoare. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea unui senzor special, care este capabil să determine nucleul și tipul de fibră optică fără a schimba focalizarea camerelor. 

Astfel, acest model este un analog mai ieftin al Mini-6S  și este perfect pentru construcția / întreținerea liniilor de comunicații optice urbane și trunchiuri.

Pachetul include accesorii care sunt opționale pentru mulți producători și achiziționate separat. Printre astfel de accesorii este demn de remarcat a doua baterie, încărcător auto și cleme care permit lucrul cu SOC („conector Splice-On”).

Caracteristici cheie:

  • nou sistem de aliniere a fibrelor hibride: la bază folosind patru motoare;
  • cleme universale, care permit lucrul cu cablu FTTH; 
  • cleme suplimentare pentru lucrul cu  SOC ("Conector Splice-On") ;
  • Afișajul LCD color cu ecran tactil de 4,3 "vă permite să controlați vizual toate etapele de îmbinare a fibrelor optice;
  • timp de sudare rapid - 7 sec (modul Quick) și contracție termică - 18 sec;
  • funcționare autonomă lungă de la o baterie Li-Ion - 200 cicluri "sudare + termocontractare" (două baterii sunt incluse în setul de livrare);
  • calibrarea arcului în timp real;
  • durata de viață a electrodului - până la 5000 de suduri.

Husa de transport confortabilă poate fi utilizată și ca masă de lucru, care este echipată cu tampoane speciale antiderapante, oferind posibilități ample pentru utilizarea optimă a spațiului de lucru disponibil.

Dimensiunile generale mici și carcasa rezistentă la șocuri, rezistentă la praf și umiditate fac din FiberFox Mini 5C un instrument fiabil pentru lucrul în diferite condiții.

Caracteristici
  • Producator FIBERFOX

Produse asemănătoare