CT8-325 Traverse
ID # 14-3-031

90 lei
1 581 lei
Adaugă în coş
în stoc
Garanție: 12
Descrierea

Traversele ST8-325 sunt proiectate pentru montarea simultană a mai multor cleme de tensiune și / sau suport atunci când agățați un cablu optic pe suporturi.

Traversa este realizată dintr-un profil din oțel zincat cu dimensiuni de 325x75x40 mm, cu numeroase găuri de montare, care asigură confortul montării atât a traversei în sine pe suport, cât și a diferitor accesorii pentru cabluri.

Platforma orizontală ST8-325 are 8 găuri cu diametrul de 16 mm pentru fixarea clemelor. Se face o deviere în partea largă a traversei pentru o potrivire mai confortabilă la corpul de sprijin (octogonal, rotund, pătrat). Pe ambele părți ale deviației, există două perechi de găuri dreptunghiulare pentru atașarea capătului transversal la suport sau la suportul țevii cu bandă. Partea verticală largă permite, de asemenea, fixarea traversei pe un perete sau pe altă suprafață plană.

Traversa poate fi fixată pe corpul de sprijin folosind o bandă de bandă de 20 mm (INSTB, BTT-02), o clemă cu șurub sau suporturi, știfturi curbate și alte structuri de construcție adecvate.


Grosimea metalului de 3 mm permite structurii să reziste la sarcini mecanice semnificative în planurile orizontale și verticale.

Caracteristici
  • Producător CROSNET
  • Ţara producătoare China
  • Fel cablu
  • Utilizare armatura pozare cabluri

Produse asemănătoare