NF-904B (VFL 10MWt) LOCATOR DE DEFECȚIE A FIBRII OPTICE
ID # NF904B10

600 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

NF-904 Fault Locator folosește DFB-LD ca componentă emitentă. Acționat de o sursă constantă de curent, indicatorul poate emite un laser roșu stabil. Produsul poate fi utilizat pentru a inspecta defecțiunile fibrelor atunci când acestea se conectează cu interfața optică și sunt introduse în fibră optică monomod sau multimod. Este un instrument indispensabil în construcția de proiecte de fibră, menținerea rețelei de fibre, fabricarea și cercetarea componentelor optice.

Caracteristici:

  1. Identificare ușoară și precisă - poate detecta și localiza cu ușurință și cu precizie rupturile fibrelor, conexiunile slabe, îndoirea sau crăparea.
  2. Detectorul va emite o lumină strălucitoare de 650 nm pentru urmărirea fibrelor, rupturile sau defectele din fibră vor refracta lumina.
  3. Detectorul va emite o lumină roșie strălucitoare pentru urmărirea fibrelor, rupturile sau defectele din fibră vor refracta lumina, creând o strălucire strălucitoare în jurul zonei defecte.
  4. Testați atât cablurile monomod cât și cele multimod cu conectori opționali de fibră optică (standard) de 2,5 mm.
  5. Proiectare rezistentă la prăbușire și praf pentru capul laser. Este proiectat cu cap durabil pentru a preveni prăbușirea și praful, iar designul carcasei împiedică deteriorarea în mod eficient.

Descrieri:

  1. Corp din aliaj de aluminiu, durabil pentru utilizare îndelungată.
  2. Construit în inserție ceramică cu pierderi reduse și este înlocuibil.
  3. Design de tip stilou și ușor, ușor de transportat

Imagini de aplicare