коаксиальный кабель RG6-F660BV-Black 1M FinMark
ID # 05-1-0051

4 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Caracteristici:

Cablul coaxial FinMark F660BV cu o impedanță caracteristică de 75 Ohm este destinat transmiterii de semnale analogice și digitale în rețelele de distribuție ale televiziunii prin cablu, satelit și terestru, inclusiv folosind DOCSIS 2.0 sau DOCSIS 3.0, conectarea sistemelor de supraveghere video, conectarea televiziunii terestre și antene prin satelit.

În comparație cu cablurile din seria 59, are un conductor central cu secțiune transversală mărită și caracteristici electrice îmbunătățite.

Principalele locuri pentru așezarea cablului FinMark F660BV se află în incinta apartamentelor, caselor private, birourilor, în coloanele și între coloanele caselor, în subsoluri, în mansarde, așezarea exterioară pe pereți și pe acoperișurile clădirilor.

Proiecta:

Miez central din oțel, îmbrăcat în cupru, polietilenă dielectrică spumată fizic, ecran cu două straturi sub formă de folie de aluminiu aderată la dielectric și o panglică cu densitate de umplere de 60%, teacă din PVC în negru (F 660BV negru FinMark) sau alb (F 660BV alb FinMark) culoare.

Caracteristici
  • Producător Alte
  • Felul cablu fără conectori
  • Tip coaxial (TV)
  • Aplicație pentru TV
  • Lungime 1.0 m