G10S Mini Fly Air Mouse + Voice si TV Control 2.4G
ID # 31-00031

170 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Model: G10S

  • Distanta de lucru: pana la 10 metri
  • Frecvența de lucru: 2,4 GHz
  • Alimentat de 2 baterii AAA
  • Timp pentru intrarea în modul de repaus: 2 minute.
  • Suport sistem de operare: Windows, MAC, Linux, Android, SMART TV.
  • Culoare neagră


Air Mouse G10S este o telecomandă unică

Air Mouse G10S este o telecomandă unică care se remarcă în primul rând datorită giroscopului încorporat, precum și formei sale confortabile. Telecomanda se potrivește perfect în mână, în ciuda factorului de formă nestandard. Air Mouse 10S acceptă funcționarea nu numai cu cutii TV inteligente, ci și cu orice alte dispozitive de la computere la smartphone-uri, indiferent de sistemul de operare utilizat.
Pe lângă forma sa convenabilă, telecomanda are o greutate destul de mică, și anume doar 62 de grame. Astfel, practic nu se simte în mână, chiar și cu utilizare prelungită.
Este destul de simplu să se ocupe de telecomandă, fiecare buton este semnat logic, astfel încât chiar și un copil își poate da seama cum să folosească mouse-ul aerian.

Telecomanda acceptă două dintre cele mai convenabile tehnologii de intrare, și anume mouse-ul aer și intrarea vocală

Un giroscop de înaltă calitate și precizie este responsabil pentru funcționarea primei funcții, astfel încât, pentru a controla cursorul, trebuie să țintiți folosind marginea superioară a telecomenzii. Microfonul vă permite să lucrați cu asistentul vocal de la Google. În realitățile moderne, Asistentul Google citește perfect comenzile, iar varietatea lor vă va permite să efectuați o varietate de manipulări folosind doar vocea dvs. Un microfon de înaltă calitate vă permite să percepeți fiecare comandă a utilizatorului fără cea mai mică eroare, oferind cea mai potrivită opțiune.
Pentru a vă conecta la un set-top box TV inteligent, se utilizează un receptor care funcționează la o frecvență de 2,4 GHz, care asigură o zonă mare de acoperire a semnalului de 10 metri.
În general, telecomanda este suficient de convenabilă pentru utilizare, funcționalitatea sa va fi suficientă pentru majoritatea utilizatorilor. Folosind Air Mouse G10S, puteți simplifica în mod semnificativ utilizarea smart TV box, precum și toate tipurile de alte dispozitive, indiferent de platformă și sistem de operare.

Caracteristici
  • Producător Alte

Produse asemănătoare