AIRMOUSE W3 + Microphone
ID # 31-0014

290 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea



Despre acest produs
🔥 DESIGN ELEGANT, CARCASA ULTRA-SUBTIRE: Mouse-ul nostru aer W3 este fabricat din material ABS special, ceea ce face ca telecomanda W3 sa fie mai eleganta si mai subtire.
🔥CONTROL DE 2,4GHz, PLUG AND PLAY - Telecomanda WeChip W3 mini cu tastatură fără fir se conectează cu o tehnologie RF stabilă puternică de 2,4GHz, doar conectați receptorul USB, distanța de transmisie poate fi de până la 10 metri/394"(2, 4G înseamnă : control wireless, nu este nevoie să țintiți spre ecran, puteți controla cursorul în orice direcție)
🔥TELECOMANDĂ MULTIFUNCȚIONALĂ 4 ÎN-1: ce deține mouse-ul W3 Air este echivalent cu a deține un mouse, tastatură, telecomandă și gamepad în același timp. De ce să nu cumpărați W3 Air Mouse pentru a economisi bani și pentru a-l stoca cu ușurință.
🔥 COMPATIBILITATE PUTERNICĂ: sistem de suport Windows/Android/Mac OS/Linux, aplicabil Android TV Box/Mini PC/Smart TV/Proiector/HTPC/PC/TV All-in-one. După împerecherea cu vechea telecomandă și finalizarea învățării IR, majoritatea televizoarelor sunt Acceptate.
🔥 ÎNCREDEREA DUPĂ VÂNZARE: Dacă aveți întrebări, contactați-ne. Vă vom ajuta să rezolvați problema cu răbdare. Nu-ți face griji, comandă-l cu încredere acum.

Caracteristici
  • Producător DIGIMAX