Inext 1/8GB MEGOGO BOX
ID # 02-0032

822 lei
Adaugă în coş
în stoc
Garanție: 12
Descrierea

Surpriza principală este un abonament de trei luni GRATIS la popularul serviciu MEGOGO, tariful TV și Cinema pentru noii abonați cu lansare automată convenabilă. Peste 170 de canale TV sunt disponibile în tarif, inclusiv Setanta Sports, canale Discovery, VIP Megahit și VIP Comedy, NICKELODEON și MTV, o colecție de filme, seriale și desene animate, precum și cărți audio și podcasturi în aplicația mobilă.
Nu ratați premierele cinematografice mondiale!

Inext MEGOGO BOX este un player media de dimensiuni compacte, cu funcționalitate bogată, control convenabil și opțiuni largi de conectivitate. Sarcina sa principală este redarea de înaltă calitate a conținutului tău preferat: fișiere video, foto și audio în format 4K UHD.
Când set-top box-ul este pornit, serviciul MEGOGO pornește automat și puteți începe imediat să selectați conținutul care vă interesează. Dacă trebuie să accesați YouTube, un browser sau alt program, puteți ieși din programul MEGOGO în meniul principal al set-top box-ului.

Dispozitivul este echipat cu un nou chipset puternic Allwinner H313 și un modul WiFi dual-band 2,4/5 GHz, precum și cu sistemul de operare Android10. Volumul memoriei încorporate este de 8 GB, iar memoria RAM este de 1 GB (DDR3). MEGOGO BOX va ajuta la extinderea capabilităților unui televizor inteligent sau la transformarea unui televizor obișnuit în SMART.

3 luni cu MEGOGO

Surpriza principală este un abonament de trei luni la popularul serviciu MEGOGO, tariful „Ușor” pentru noii abonați cu pornire automată convenabilă. Tariful include peste 200 de canale TV, inclusiv Setanta Sports+ HD, Viasat Sport HD, o colecție de filme, seriale și desene animate, precum și cărți audio și podcasturi în aplicația mobilă.
Nu rata premierele cinematografiei mondiale!

Caracteristici ale modelului MEGOGO BOX

  • Design modern
  • Dimensiuni compacte si un minim de fire
  • Conexiune rapidă
  • Interfață intuitivă
  • Serviciu integrat MEGOGO cu tarif cadou „Ușor” pentru toți abonații noi pe o perioadă de trei luni
  • Instalat suplimentar: YouTube, browser web, Play Market și manager de fișiere
  • Modul Wi-Fi cu bandă duală de 2,4/5 GHz
  • OS Android 10
  • Instalarea aplicațiilor din PlayMarket sau din spațiul web
  • Conținut 4K online la 60 de cadre pe secundă
  • Control ușor cu o singură telecomandă

Chipset puternic Allwinner H313

Noul chipset Allwinner H313 asigură navigare lină, funcționare rapidă a dispozitivului și redare perfectă a conținutului. Bucurați-vă de vizionarea de înaltă calitate a fotografiilor, conținutului audio și video în format 4K UHD.

Android10

Playerul este echipat cu sistemul de operare Android 10, care se caracterizează prin funcționare stabilă și performanță ridicată. Acest sistem de operare are o interfață convenabilă care vă permite să controlați setările atât ale ecranului principal, cât și ale canalelor interactive cu o singură telecomandă. Principalele funcții ale televizorului sunt ușor de transferat pe telecomanda programabilă a playerului media.

Semnal stabil și rapid

Tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta inext MEGOGO BOX este Internetul. Televizorul dvs. este un adevărat centru media pentru divertisment acasă: filme, TV online, jocuri, divertisment pentru copii și conținut educațional, YouTube, PlayMarket cu multe programe interesante și multe altele. Modulul Wi-Fi cu bandă duală de 2,4/5 GHz oferă un semnal stabil și o viteză de transfer de date impecabilă. Conexiunea Wi-Fi are loc fără întârzieri și se blochează. Interfață HDMI 2.0 încorporată pentru transmiterea corectă a unui semnal ultra-clar.

De la conținut pentru copii la premiere la Hollywood

Capacitățile funcționale ale playerului și o interfață convenabilă vă permit să vizualizați conținut 4K de înaltă calitate online și, de asemenea, puteți vizualiza diverse informații în browserul web instalat. De asemenea, puteți alege conținut informativ sau distractiv pentru copii, în funcție de vârsta și nevoile copilului. Media player-ul MEGOGO BOX este o fuziune de electronice, servicii moderne și software care creează nu numai o utilizare confortabilă, ci și o atmosferă și o stare de spirit deosebită.

Conținut fără margini

O mare de conținut video, clipuri muzicale populare sau transmisii online, vizionați pe YouTube, deoarece set-top box-ul acceptă extinderea 4K, vă puteți bucura de imaginea de înaltă calitate cât mai mult posibil. Datorită Play Market instalată, vei putea descărca multe programe și jocuri. Bucurați-vă de orice conținut la convenția dvs.

Opțiuni de conectivitate

Modelul MEGOGO BOX inext are un conector SPDIF pentru reproducerea clară a sunetului multicanal, 2 porturi USB și un slot pentru card de memorie microSD/TF. Portul USB servește la conectarea la medii externe. Conectați playerul la televizor folosind internetul și vizionați videoclipuri, ascultați muzică sau răsfoiți albumele dvs. foto preferate.

Caracteristici
  • Memorie 1GB / 8GB
  • Rezoluție maximă Full HD (1080p)
  • Slot pentru card 1
  • Numărul de tunere 1
  • Sistema de operare Android

Produse asemănătoare