G20S Pro Air Mouse (giroscop + microfon)
ID # 31-00041

250 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

Panoul de control giroscopic Air Mouse G20S Pro cu control vocal și giroscop este proiectat pentru controlul de la distanță al computerelor, set-top box-urilor Android TV, playerelor multimedia și altor dispozitive bazate pe sistemele de operare Android, Windows, Mac și Linux.  


Air Mouse G20S Pro (giroscop + microfon) este un mouse profesional wireless bazat pe sistemul giroscop MEMS. Comunicația wireless între Air Mouse G20S Pro și dispozitiv are o frecvență de 2,4 GHz, cu o rază de acțiune de până la 10 m. G20S Pro giroscopic nu necesită setări suplimentare. Controlerul giroscop Fly Air Mouse G20S Pro are un algoritm special anti-shake și oferă, de asemenea, cu ușurință un control clar și simplu al cursorului mouse-ului pe ecran.  

Această telecomandă acceptă mișcările de bază: aruncări, scuturări, răsuciri, balansări, tăieturi, întoarceri. Mouse-ul wireless Fly Air Mouse G20S Pro acceptă cele mai faimoase jocuri de diferite genuri. Un avantaj suplimentar este designul și forma telecomenzii. Culoarea neagră lucioasă, aranjarea convenabilă a butoanelor și tastelor va satisface orice utilizator.  

Telecomanda este, de asemenea, ușoară - 55 de grame, se potrivește confortabil în mână, oferind o utilizare îndelungată și plăcută. Telecomanda poate fi utilizată cu computere personale, televizoare inteligente, set-top box-uri Smart TV, cutii Android TV și altele. Air mouse-ul vine cu un receptor USB 2.0 care îl conectează la dispozitivele de control. Cu mouse-ul G20S Pro Air, nu mai aveți nevoie de o suprafață dură și plană pentru a vă controla decodificatorul sau televizorul. Butoanele pentru volum, înapoi, pagina de pornire, pas înapoi și altele vor simplifica foarte mult utilizarea tehnologiei.

Iar controlul vocal al telecomenzii vă va permite să vă bucurați de control folosind aplicații speciale, inclusiv Google Assistant.

Opțiuni

Set complet - 1. Telecomanda 2. Receptor USB 3. Instructiuni

Compatibilitate - Android, Windows, Linux, Mac

Tip baterie: AAA * 2

Curent de functionare - 15 mA

Raza de actiune - 10 m

Giroscop - 3-Gyro + 3-Gsensor

Caracteristici
  • Producător Alte

Produse asemănătoare