AMIKO MINI COMBO EXTRA (DVB-S2/DVB-T2/DVB-C H.265 HEVC)

Mic, dar perfect format - este cu siguranta despre Amiko Mini Combo Extra. Micul maker pachet a reușit să combine doar trei tuner: satelit DVB-S2, DVB-T2 terestre și prin cablu DVB-C. Bineînțeles că nu uitat de suport HD (MPEG-2, MPEG-4), și chiar codec-ul de modă HEVC H.265, kartopriёmnik, LAN-port, HDMI 1.3 și ieșire audio coaxial. Relishes toate această funcție de înregistrare pe USB-discuri, integrate în emulator newcamd software-ul, un IR-receptor extern - și poluchaёm o bombă! Amiko Mini Combo Extra - receptor, care poate fi folosit pentru instalare ascunsă, uita-te la el programe prin satelit, radio-TV (RADIOCOM T2 HEVC) și chiar cablu (SunTV, LAROMTV, DOMINO, ARAX, Oldima, ZEBRA TV, SATELIT, STARTV). În kartopriёmnike fără probleme de card SunTV, ARAX și alți operatori.

Pentru toate super-bugetare sale, Amiko Mini Combo Extra, în sine, arată o foarte demn. Canalele sunt schimbate cu un al doilea întârziere de mai mult de 2, calitatea imaginii pe un televizor cu diagonala de 42 ", arata foarte bine Baza acestui model este luat foarte familiar pentru utilizatorii locali Amiko Mini Combo Producator corectat numai toate defectele și neajunsurile ultimului model și anume: ... Modernizate ecran meniu, a adăugat un SCART (pentru proprietarii nu televiziunilor cele mai moderne), a dublat numărul de USB-porturi (puteți înregistra acum și de a folosi adaptorul Wi-Fi în același timp), "odihnit", hardware-ul de umplere receptor, care are un impact pozitiv asupra vitezei sale. codec HEVC H.265 astăzi nu poate părea necesară, dar mâine fără să-l oriunde. Un număr de operatori de comunicații prin satelit au început deja să "ruleze în" codec-ul și va începe în curând canale de transfer pe scară largă.

Mulțumită de alimentare externă de 12 volți de putere, datorită lui Amiko Mini Combo Extra de fapt, poate fi folosit ca un radio mobil: .. În mașină, în aer liber, etc. Este necesar doar pentru a achiziționa un adaptor pentru conectarea receptorului prin satelit la țigară o mașină brichetă (12V).

Toate vehiculele noastre au cusut cele mai recente software-ul, și, în plus față de built-in newcamd emulator, se mândresc kartopriёmnikom multiform (Conax, Irdeto). Mini Combo, astfel Amiko Extra se poate purta în siguranță titlul unui receptor universal, potrivit pentru "toate punctele de vedere".

Apropo, dacă vă trageți internet prin cablu la televizor nu există nici o dorință sau capacitatea, putem cumpăra, de asemenea, un adaptor Wi-Fi pentru acest receptor.


Procesor: CPU 2000DMIPS

Memorie: 256MiB RAM, 8MiB Flash

Adaptor de rețea: Ethernet 10/100

Tuner: DVB-S2, DVB-T / T2, DVB-C

afișaj digital

MPEG2 / MPEG4, H.264, H.265 HEVC decodor hardware

De lucru cu antene motorizate

comutatoare DiSEqC sprijin transkodiruemyh (1.0,1.1,1.2 și 1.3) USALS

decodor integrat de teletext

Programe Lista favorite

funcţia timeshift

Extra: YouTube, prognoza meteo si RSS Reader Funcții

Media Player AVI, MKV, MPG, TS, WMA, WMV, M2TS, FLV, DAT, ASF, MP3

Ghid electronic de programe (EPG)

- 1x CA - cititor de carduri

- 2x USB 2.0

- SCART 1x

- 1x HDMI 1.3

- 1x digital coaxial sunet de ieșire S / PDIF

- 1x RJ-45

Dimensiuni: 144x40x110 mm

Greutate: 0,5 kg

Opțiuni: telecomandă, baterii, manual, HDMI-cablu, un IR receptor extern

PDF-PREZENTARE

Producator Website: www.amikostb.com