Endoscop industrial personalizat Noyafa NF-112-2 cu ecran LCD color de 4,3 inchi
ID # NF-112

1 450 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Descrierea

În comparație cu produsele endoscopice DeWalt, NOYAFA 112-2 are un preț mai mic, păstrând în același timp calitatea produsului.

Deși NOYAFA tocmai a intrat în industria endoscopiei, NOYAFA este hotărât să devină mai mare și mai puternic în această industrie. Produsul nostru de referință este DeWalt. NOYAFA 112-2 are proprietăți similare în comparație cu DeWalt DCT411S1. Dar NOYAFA 112-2 este mai ieftin și mai economic.

NOYAFA va crește cu umilință în această industrie, va accepta opinia publică despre produse, va optimiza continuu produsele și va răsplăti pe toată lumea cu produse excelente.

【Plug and Play】Ușor de operat, îl puteți folosi imediat după ce îl porniți. Nu este nevoie să folosiți smartphone-ul pentru a vă conecta WIFI și nu este nevoie să descărcați niciun driver. Așa că nu trebuie să vă faceți griji că vă murdăriți telefonul scump la serviciu.

【1080P și ecran mare】Camera endoscop HD 1080P cu ecran LCD color de 4,3 inchi, care vă permite să efectuați mai convenabil analize în timp real pe zona dvs. de aplicație și să vizualizați instantaneu fotografii și videoclipuri HD. Rezolvați problema mai clar și mai eficient.

【Camera Snake de înaltă calitate】 IP67 rezistent la apă, șase LED-uri reglabile asigură imagini clare chiar și în medii întunecate. Distanța focală mare (1,6-198 inchi) face inspecția mai ușoară. Cablul semirigid de 5M este atât rigid, cât și flexibil. Bateria reîncărcabilă poate funcționa până la 3-4 ore când este complet încărcată.

【Aplicații pe scară largă】 Endoscopul industrial Inskam este excelent pentru inspectarea țevilor sau a zonelor care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Este utilizat pe scară largă în întreținerea autovehiculelor, inspecția mecanică, repararea țevilor, inspecția aparatelor, întreținerea casei, inspecția structurii peretelui, inspecția canalizării / canalizării etc.

【Ce veți obține】Conținutul pachetului camerei de inspecție Inskam: endoscop digital cu afișaj LCD, manual de utilizare, cablu de date USB și set de accesorii (inclusiv cârlig, magnet, capac de protecție și oglindă laterală).

În producția de NOYAFA folosim metoda lean manufacturing.