Blog/Știri

X96mini Smart Android TV Box - alegere excelentă!

X96mini inteligent Android TV Box - o alegere excelentă, și puteți schimba monitorul LCD TV și tradițional în centrul mass-media de conectare la Internet (prin WiFi sau RJ45). Cu acest produs vă puteți bucura de videoclipuri, muzică, fotografii, jocuri și multe altele. Această inteligentă Android TV Box vă va aduce multă distracție și confort.

caracteristici:

[Android 7.1.2 OS]


X96mini ruleaza pe cele mai recente Android 7.1.2 sistem care este perfect pentru performanță, stabilitate și performanță, precum și diverse funcții și optimizare, oferind o interfață de utilizator îmbunătățită.


[CPU Amalogic S905W]


Realizat de Amalogic S905W. Quad-core ARM Cortex-A53 la ultra-înaltă frecvență de 2.0 GHz, X96mini - HD media player este un penta-core Mali-450MP, până la 750 MHz.


[Memorie și spațiu de stocare extins]


Acesta are 2 GB de RAM și ROM 16GB, sprijinind TF card de citire de până la 64GB, oferindu-vă mai mult spațiu pentru a încărca fișierele media preferate sau aplicații, precum și pentru site-uri de navigare, jocuri, vizionarea de filme mai lin.


[HEVC H.265 & VP9 și UHD 4K]


Decodificarea lui H.265 are o lățime de bandă mai mică (aproximativ 50%) decât H.264; H.265 și VP9, capabilități puternice de decodare, pot decoda majoritatea formatelor de fișiere în prezent. Ieșirea UHD 4K * 2K oferă vizualizare de înaltă definiție și redare video gratuită.


[Teatrul tău de acasă]


După conectarea X96mini la WiFi sau RJ45, televizorul dvs. HD se transformă într-o mașină inteligentă de streaming. Puteți viziona filme și emisiuni TV și puteți juca jocuri de pe Internet, facilitând astfel divertismentul la domiciliu.


Notă 1: Mai întâi, conectați televizorul BOX la televizorul dvs. 4K și apoi setarea rezoluției de 4K va fi afișată în setarea de rezoluție.

Nota 2: Telecomanda dispozitivului se referă la accesoriile furnizate și funcționale. Dacă o parte din funcțiile produsului nu poate fi controlată de controler, vă rugăm să cumpărați un mouse extern sau un mouse de aer pentru operare. Veți avea o experiență mai bună de utilizare.


caracteristici:

OS: Android 7.1.2

Procesor: Amoxic S905W Quad Core ARM Cortex-A53 până la 2.0 GHz

GPU: play-kernel Mali-450MP până la 750 MHz

RAM: 2 GB DDR3; ROM: 16 MB eMMC

Cititor de carduri: cititor de carduri TF Max. 64GB

WiFi: IEEE.802.11 b / g / n

Ethernet: port Ethernet RJ45

Procesarea video HDR10 și HLG HDR


Element de listă:

DLNA: Partajarea fișierelor DLNA. Atingeți video, audio, imagini de pe telefon sau rețea la televizor.

Limba: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, etc. D. 24 de limbi.

Formatul media acceptat:

Decodarea video / imagine: VP9-Profil 2, MPEG1 / 2/4, H.265 / HEVC, H.264 AVC HP, H.264 MVC, WMV / VC-1 SP / MP / AP, AVS-P16 (AVS + ) / Profilul AVS-P2 al lui JiZhun, RealVideo8 / 9/10.

Formate audio: MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC și programabile cu o scădere a nivelului de 7.1 / 5.1.

Formatul imaginii: JPEG, BMP, GIF, PNG, TIF.


Specificațiile produsului:

Model: X96mini

Sursă de alimentare: DC 5V 2A

I / O port de interfață 1 * 2.0A HD (până la 4K * 2K), port USB 2 *, 1 * AV OUT, 1 * slot pentru card TF, 1 * RJ45, 1 * receptor IR, 1 * Putere de intrare

Culoare neagră

Dimensiunea elementului de bază: 8.2 * 8.2 * 1.7cm / 3.22 * 3.22 * 0.67in

Greutate principală: 94 g / 3.34 oz

Dimensiune pachet: 17.0 * 11.0 * 5.5cm / 6.69 * 4.33 * 2.16in

Greutatea pachetului: 373 g / 13,18 uncii


Lista pachetelor:

1 * cutie TV Android

1 * Telecomandă

1 * cablu HD

1 * receptor IR

1 * Adaptor de alimentare

1 * Manual de utilizare în limba engleză


4 în 1: LERNING telecomandă IR, tastatură fără fir

- învățarea telecomenzii prin infraroșu;
- tastatură fără fir;
- șoarece giroscopic (aeromysh, Air Mouse);
- Microfon fără fir.

Ambalare și echipamente:
Kit-ul este alcătuit dintr-o consolă, transmițător USB, instrucțiuni în limba engleză.


Instrucțiuni:


Receptor USB:


Telecomanda:
Consola este realizată din plastic negru. Butoanele sunt amplasate pe cele două laturi ale consolei. Din butoane, plasticul este lucios, pe partea de tastatură este mată.
Dimensiunea consolei: 170h50h20 mm.
Greutate aproximativ 100 gr.


Telecomanda este alimentată cu 2 baterii AAA.

Cum funcționează:
Acum cateva cuvinte despre functionalitate. În primul rând, despre lucrul cu un computer. Atunci când a fost conectat un transmițător USB, în sistem a apărut un dispozitiv USB compozit compus din 2 dispozitive de intrare USB (tastatură și mouse) și dispozitiv audio USB (microfon fără fir).

Driverul Windows 7 găsit automat.
Tastatura conține 38 butoane de cauciuc. Presat clar. Aproape toate au un scop dublu. Pentru a comuta funcția butonului, utilizați tasta soft "ALT", care are o denumire albastră. Acest buton nu are nimic în comun cu numele cu tasta calculatorului "ALT" nu. De asemenea, minusurile sunt lipsa "SHIFT". Fără aceste butoane, nu puteți schimba limba dispunerii tastaturii. Ei bine, cu excepția folosirii funcției "mouse".
Pe partea din spate a butoanelor telecomenzii funcționează și computerul. Funcțiile lor "înșurubate" sunt indicate pe pictogramele butoanelor. Apăsarea fiecărui buton este dublată de clipeala LED-ului albastru.
Работа клавиатуры проверена на компьютере c ОС Windows 7, Samsung Smart TV, Android TV Box.
Telecomanda IR este activată de butonul roșu "TV", același buton este comutat și înapoi în modul tastatură. În modul telecomandă IR, apăsarea butoanelor este duplicată prin clipirea aceluiași LED, dar deja în roșu. În primul rând, trebuie să antrenezi telecomanda IR. Pentru a face acest lucru, este necesar să amplasați telecomanda originală pe monitorul din apropierea capătului frontal al consolei monitorizate. Pe squeeze revizuit timp de 3 secunde butonul «TV», începe să clipească LED roșu, și apoi apăsați scurt butonul pentru a instrui panoul de analizat, și urmați originale 3 secunde țineți apăsat butonul corespunzător, codul care urmează să fie copiat. După aceea, pe browser trebuie să apăsați din nou "TV". Totul, butonul a învățat. Deci, trebuie să pregătiți restul butoanelor și puteți să vă antrenați din diferite console. Ca urmare, panoul monitorizat poate fi folosit pentru a controla mai multe dispozitive. Но сразу оговорюсь:

Mouse-ul antet nu funcționează în modul telecomandă IR. Pentru ao activa, mai întâi trebuie să comutați la modul tastatură, apoi apăsați butonul roșu o dată cu pictograma săgeată cu mouse-ul. Apoi mutați consola în spațiu pentru a controla cursorul. Pentru a dezactiva "aeromysh", se utilizează același buton.
Mouse-ul a fost testat pe un computer care rulează Windows 7, Samsung Smart TV, Android TV Box.

Un microfon fără fir este activat de un buton albastru cu o pictogramă pentru microfon. Funcționează în ambele moduri. Dar trebuie să țineți butonul în mod constant. Orificiul microfonului este în partea dreaptă a LED-ului cu două culori.

MAG322 - Evoluția MAG254

IPTV SET-TOP BOX MAG322 / MAG323

Evoluția MAG254.

MAG322 - un set-top puternic cu procesor dual-core pe chipsetul BCM75839 și 512 MB de memorie RAM. Aceasta este soluția optimă pentru lansarea proiectului dvs. IPTV / OTT în cel mai scurt timp posibil.

Prefixul îndeplinește pe deplin nevoile actuale ale pieței. Clienții dvs. se pot bucura de video și audio de înaltă calitate, cu ieșiri HDMI 1.4b și S / PDIF. Iar suportul pentru HEVC va reduce în mod semnificativ sarcina pe rețea.

MAG254 și MAG322 sunt pe deplin compatibile cu MAG JS API.
BCM75839, Linux 3.3, Open GL ES 2.0, HEVC, 2x2 USB 2.0

Care sunt diferențele?

MAG322

MAG322 este o platformă unică deschisă. Puteți modifica independent software-ul consolei și îl puteți integra cu alte middleware.

MAG323

MAG323 - platformă închisă fără posibilitatea modificării imaginii. Modelul este integrat cu sistemul de protecție a conținutului Verimatrix și este destinat operatorilor care folosesc deja Verimatrix.

MAG322w1

MAG322w1 - model cu standardul Wi-Fi încorporat standard 802.11 b / g / n și rată de transfer de date de până la 150Mbit / s. Utilizatorul se poate conecta la Internet fără echipament suplimentar.

Caracteristici utile

Suport pentru HEVC

Prefixul redă fișiere prin modul de compresie HEVC. Aceasta înseamnă că încărcarea în rețea va fi mai scăzută chiar și atunci când descărcați conținut de înaltă calitate.

Suport video 3D

Redarea graficelor 2D și 3D este îmbunătățită cu ajutorul OpenGL ES 2.0.

Performanță înaltă

Procesorul cu chipset-ul Broadcom BCM75839 și 512 MB de memorie RAM este suficient pentru a reda video de înaltă calitate.

Calitate înaltă a sunetului și a imaginii

Prin ieșirea audio S / PDIF, puteți conecta un sistem de sunet de înaltă frecvență multi-canal la set-top box. Și prin HDMI 1.4b - un monitor modern pentru o calitate video mai bună.

Branduri