4 în 1: LERNING telecomandă IR, tastatură fără fir

- învățarea telecomenzii prin infraroșu;
- tastatură fără fir;
- șoarece giroscopic (aeromysh, Air Mouse);
- Microfon fără fir.

Ambalare și echipamente:
Kit-ul este alcătuit dintr-o consolă, transmițător USB, instrucțiuni în limba engleză.


Instrucțiuni:


Receptor USB:


Telecomanda:
Consola este realizată din plastic negru. Butoanele sunt amplasate pe cele două laturi ale consolei. Din butoane, plasticul este lucios, pe partea de tastatură este mată.
Dimensiunea consolei: 170h50h20 mm.
Greutate aproximativ 100 gr.


Telecomanda este alimentată cu 2 baterii AAA.

Cum funcționează:
Acum cateva cuvinte despre functionalitate. În primul rând, despre lucrul cu un computer. Atunci când a fost conectat un transmițător USB, în sistem a apărut un dispozitiv USB compozit compus din 2 dispozitive de intrare USB (tastatură și mouse) și dispozitiv audio USB (microfon fără fir).

Driverul Windows 7 găsit automat.
Tastatura conține 38 butoane de cauciuc. Presat clar. Aproape toate au un scop dublu. Pentru a comuta funcția butonului, utilizați tasta soft "ALT", care are o denumire albastră. Acest buton nu are nimic în comun cu numele cu tasta calculatorului "ALT" nu. De asemenea, minusurile sunt lipsa "SHIFT". Fără aceste butoane, nu puteți schimba limba dispunerii tastaturii. Ei bine, cu excepția folosirii funcției "mouse".
Pe partea din spate a butoanelor telecomenzii funcționează și computerul. Funcțiile lor "înșurubate" sunt indicate pe pictogramele butoanelor. Apăsarea fiecărui buton este dublată de clipeala LED-ului albastru.
Работа клавиатуры проверена на компьютере c ОС Windows 7, Samsung Smart TV, Android TV Box.
Telecomanda IR este activată de butonul roșu "TV", același buton este comutat și înapoi în modul tastatură. În modul telecomandă IR, apăsarea butoanelor este duplicată prin clipirea aceluiași LED, dar deja în roșu. În primul rând, trebuie să antrenezi telecomanda IR. Pentru a face acest lucru, este necesar să amplasați telecomanda originală pe monitorul din apropierea capătului frontal al consolei monitorizate. Pe squeeze revizuit timp de 3 secunde butonul «TV», începe să clipească LED roșu, și apoi apăsați scurt butonul pentru a instrui panoul de analizat, și urmați originale 3 secunde țineți apăsat butonul corespunzător, codul care urmează să fie copiat. După aceea, pe browser trebuie să apăsați din nou "TV". Totul, butonul a învățat. Deci, trebuie să pregătiți restul butoanelor și puteți să vă antrenați din diferite console. Ca urmare, panoul monitorizat poate fi folosit pentru a controla mai multe dispozitive. Но сразу оговорюсь:

Mouse-ul antet nu funcționează în modul telecomandă IR. Pentru ao activa, mai întâi trebuie să comutați la modul tastatură, apoi apăsați butonul roșu o dată cu pictograma săgeată cu mouse-ul. Apoi mutați consola în spațiu pentru a controla cursorul. Pentru a dezactiva "aeromysh", se utilizează același buton.
Mouse-ul a fost testat pe un computer care rulează Windows 7, Samsung Smart TV, Android TV Box.

Un microfon fără fir este activat de un buton albastru cu o pictogramă pentru microfon. Funcționează în ambele moduri. Dar trebuie să țineți butonul în mod constant. Orificiul microfonului este în partea dreaptă a LED-ului cu două culori.