TIGER F1 RECEPTORUL MULT ASTEPTAT

Tiger F1 HD - un nou model al producătorului de populare prin satelit și televiziune digitală terestră, compania Tiger. receptoare de satelit Tiger a fost întotdeauna renumită pentru simplitatea ei, dar după lansarea unei versiuni in miniatura HD receptor de satelit Tiger chiar și categorie de preț mai mic.



Tiger F1 HD nu este o excepție, receptorul este configurat HD Tiger F1 HD, ca și predecesorul său Tiger X90 HD, în cazul de metal de mici dimensiuni de 180 mm, receptor satelit inima efectuează GX6605S procesor obvese cu 4MB memorie flash și 512 MB de memorie DDR2.



Mini receptorul o combinație bună, având în vedere că prețul Tiger F1 HD este foarte scăzut, iese un mare cumpere cu manopera bun. De fapt, Tiger este un analog al F1 HD Tiger X90 HD, ceea ce confirmă lipsa de HD receptor de satelit Tiger acceptă formatul codec audio codec Dolby Digital (AC3), dar pentru un receptor super-buget HD, nu este o mare pierdere.



Bonus la Tiger F1 HD este nu numai excelent preț, dar, de asemenea, suport chei canale în mod condiționat codificate și PowerVu care codifică BISS, precum și conectarea receptorului prin satelit Tiger F1 HD la Internet este posibil să se utilizeze diferite codificările încorporate chei emulator universale. Conectat la infrastructura de rețea Tiger F1 HD cu un port USB și de a folosi un adaptor USB extern WI-FI (bazat pe Ralink 5370 cip) sau un modem 3G, care poate fi achiziționat împreună cu receptorul în sine, în magazinul nostru.



Panoul frontal Tiger F1 HD este 4-oh ecran caracter și de control al receptorului buton. HD de pe panoul din spate al receptorului este un set standard de conectori mini-receptor: USB, HDMI, 3-RCA, COM. Firmware Tiger F1 HD este realizată folosind un stick de memorie USB sau un HDD extern, descărcarea firmware-ului Tiger F1 HD poate fi pe site-ul nostru sau în domeniul public pe internet.