X96 Max Plus prezentarea a celui mai popular set-top box ANDROID.


Hardware X96 Max Plus
Tv Box este construit pe un procesor Amlogic S905X3 destul de eficient. Quad-core Cortex-A55 funcționează la o frecvență de până la 1,6 GHz și poate digera cu ușurință toate formatele video și audio moderne. Rezoluția video maximă acceptată de set-top box este de 4k la 47 de cadre pe secundă.

Memorie
Prefixul Android X96 Max Plus este disponibil cu trei cantități diferite de RAM și memorie internă. Cel mai puternic model este o combinație de 4 gigaocteți de memorie RAM și 64 GB de memorie internă. Este urmată de o modificare de 4/32 gigaocteți și este cea mai bună alegere. Cel mai tânăr model din linie are la bord 2 GB RAM și 16 GB încorporați. În funcție de modificare, adaptoarele de rețea pot diferi și ele.

Interfețe de rețea
Revizuirea X96 Max Plus ar trebui să includă și tot felul de conexiuni la rețea. Toate modificările acestui set-top box pot fi conectate la Internet în două moduri. Primul și cel mai bun este să vă conectați cu un cablu de rețea RJ45. A doua modalitate este să vă conectați folosind o rețea WiFi. Modelele cu 4 gigabytes de RAM sunt echipate cu un modul Wifi dual-band 2.4 / 5 GHz și sunt capabile să suporte viteze mai mari de internet. X96 Max Plus 2/16GB se poate conecta doar la WiFi, cu frecvența de lucru
2,4 GHz. Există, de asemenea, diferențe în portul cu fir - modelele mai vechi funcționează cu internetul la viteze de până la un gigabit, iar opțiunea 2/16 până la 100 de megabiți. Modulul Bluetooth 4.0 încorporat este disponibil în versiunile 4/32 și 4/64 GB.

Prezentare generală a porturilor de conectare
Pentru lucru și interacțiune cu utilizatorul, prefixul X96 Max Plus conține toate porturile necesare. În partea dreaptă sunt 2 USB pentru conectarea dispozitivelor de stocare externe sau a dispozitivelor de intrare suplimentare. Un port USB 3.0 cu o rată crescută de transfer de date, pentru vizionarea de filme 4k „grele” de pe hard disk-uri sau unități flash. Porturile rămase sunt afișate pe spatele consolei. Port HDMI, versiunea 2.0, pentru conectarea la un televizor. Priză AV pentru posibilitatea de a conecta modele mai vechi de televizoare prin conectorul „lalea”. LAN de rețea pentru conexiune la internet prin cablu. Portul marcat „IR” este destinat pentru conectarea unui senzor infraroșu extern, care este achiziționat separat - nu este inclus în pachetul standard. OPTICAL vă permite să transmiteți audio multicanal către sistemele home theater.

Revizuirea firmware-ului X96 Max Plus.
Acest model rulează standard Android 9. De asemenea, pe Internet există diverse versiuni de firmware cu funcții suplimentare, sau pentru Android Tv. Uneori, foarte rar, producătorul poate lansa o actualizare pentru a remedia erorile. Pentru a instala aplicații, utilizați Play Market încorporat sau instalați fișierele apk descărcate de pe o unitate flash USB.

Oportunități
Sarcina principală a oricărui set-top box inteligent este de a difuza conținut video de pe Internet. X96 Max Plus poate transmite în flux canale TV, filme și videoclipuri prin diverse aplicații. Există atât aplicații plătite, cât și aplicații gratuite pentru filme și canale TV. Instalați-le pe cele necesare din magazinul PlayMarket sau folosind fișiere apk de pe o unitate flash USB.

Echipamente
Pachetul Tv Box X96 Max Plus este standard pentru acest tip de dispozitiv. Setul din fabrică include tot ce aveți nevoie pentru a lucra cu drepturi depline și poate fi completat cu diverse gadget-uri suplimentare.

Boxa X96 Max Plus
Adapter alimentare 5 volți 2 amperi
Cablu HDMI 60 centimetri lungime
Telecomanda cu infrarosu cu butoane programabile.