Roată de măsurare a distanței 0-99999,9 m/ft, mâner telescopic, afișaj digital, săgeată pentru punctul de pornire NF-DIGI160
ID # 24-4-160

578 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

NF-DIGI160

Măsurarea distanței de 99999,9 m/ft - Unitățile de măsură de picioare și inci pot fi comutate cu o singură tastă. Distanța de măsurare până la 99999,9 m/ft. Îl poți folosi cu ușurință, indiferent dacă ești client privat sau industrial.

Ajustabil pe înălțime - Cadrul metalic puternic se întinde până la 24 de inci, făcându-l ușor de transportat și transportat. Stalpii telescopici flexibili și ghidonul confortabil îl fac ușor de utilizat pe o varietate de terenuri.

Anvelope de 6 inci rezistente la uzură - Roata de măsurare este îngroșată și mărită pentru a crește frecarea cu solul, făcându-le potrivite pentru utilizare în interior și în exterior. Săgeata verticală servește drept referință.

Măsurare de înaltă precizie - Structurile angrenajelor de precizie sunt proiectate cu o precizie de ± 0,3%. Folosind calculul automat, numărul înainte crește, iar numărul înapoi scade, prevenind erorile.

Afișaj digital - Chiar și în lumina puternică a soarelui, valorile roții de măsurare digitale sunt afișate clar și intuitiv.

Funcția de memorie de date - Pentru o comparație ușoară, pot fi salvate până la cinci seturi de măsurători.

Certificate - Certificate CE/ROHS/REACH aprobate.

100% accesibil - Fabricat în China și mult mai ieftin decât competitorii Lufkin și Milwaukee, cu o calitate similară.