Roată de măsurare a distanței 0-99999,9 m/ft, mâner telescopic, săgeată punct de pornire afișaj digital NF-DIGI318
ID # 24-318

658 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

NF-DIGI318

99999,9 m/ft Măsurarea distanței - Unitățile de măsură de picioare și inci pot fi comutate cu o singură tastă. Distanța de măsurare până la 99999,9 m/ft. Îl poți folosi cu ușurință, indiferent dacă ești client privat sau industrial.

Ajustabil pe înălțime - Cadrul metalic puternic se întinde până la 27,5 inci, făcându-l ușor de transportat și transportat. Stalpii telescopici flexibili și ghidonul confortabil îl fac ușor de utilizat pe o varietate de terenuri. Pentru topografia terenurilor accidentate, acesta este instrumentul perfect.

Anvelope rezistente la uzură - Roata de măsurare este îngroșată și mărită pentru a crește frecarea cu solul, făcându-le potrivite pentru utilizare în interior și exterior. Săgeata verticală servește drept referință.

Operare cu o singură mână - Toate butoanele sunt integrate în mâner, astfel încât să puteți măsura cu ușurință cu o singură mână.

Roată de 12,5 inci - Roata mare se poate rostogoli cu ușurință peste groapă, prevenind problema ca domeniul de măsurare să fie prea mare din cauza razei de rulare a roții mici în timpul măsurării.

Măsurare de înaltă precizie - Structurile angrenajelor de precizie sunt proiectate cu o precizie de ± 0,3%. Folosind calculul automat, numărul înainte crește, iar numărul înapoi scade, prevenind erorile.

Afișaj digital - Chiar și în lumina puternică a soarelui, valorile roții de măsurare digitale sunt afișate clar și intuitiv.

Funcția de memorie de date - Pentru o comparație ușoară, pot fi salvate până la cinci seturi de măsurători.

Certificate - Certificate CE/ROHS/REACH aprobate.

100% accesibil - Fabricat în China și mult mai ieftin decât competitorii Lufkin și Milwaukee, cu o calitate similară.