Roată de măsurare a distantei 0-99999,9 m/ft Curvimetru Mâner telescopic Afișaj digital, Săgeata este punct de pornire
ID # 24-PRO1

765 lei
Adaugă în coş
în stoc
Descrierea

NF-DIGITAL-PRO-1

Măsurarea distanței 99999,9 m/ft - Unitățile de măsură ft/in/cm sunt comutate cu un singur buton. Măsurarea distanței de până la 99999,9 m/ft. Utilizare convenabilă atât pentru clienții privați, cât și pentru cei industriali.

Înălțime reglabilă - Stâlpul telescopic metalic cu trei secțiuni se extinde până la 24 de inci pentru transport și transport ușor și este instrumentul perfect pentru măsurarea terenurilor accidentate.

Operare cu o singură mână - Toate butoanele sunt integrate în mâner, ceea ce face ușoară efectuarea măsurătorilor cu o singură mână.

Anvelope rezistente la uzură - Roțile de măsurare sunt îngroșate și supradimensionate pentru a crește frecarea cu solul, făcându-le potrivite atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior. Săgeata verticală servește ca punct de referință.

Roata de 12,5 inchi - Roata mare se poate rostogoli cu usurinta peste depresiuni, prevenind problema unui interval de masurare prea mare ca urmare a razei mici de rulare a rotii la masurare.

Măsurare de înaltă precizie - Forma zimțată îngrijită este proiectată cu o precizie de ±0,3%. Datorită calculului automat, deplasarea înainte crește numărul, iar deplasarea înapoi îl scade, prevenind erorile.

Afișaj digital - Chiar și în lumina puternică a soarelui, valorile roții de măsurare digitale sunt afișate clar și clar.

Funcția de stocare a datelor - Pot fi stocate până la cinci rezultate de măsurare pentru o comparație ușoară.

Certificate - Aprobate prin certificate CE/ROHS/REACH.

100% disponibil- Fabricat în China și mult mai ieftin decât produsele Lufkin și Milwaukee de calitate similară.