AIR mouse Fly T2
ID # 31-0002

175 lei
200 lei
Adaugă în coş
Nu este în stoc
Garanție: 12
Descrierea

Fly Air T2 este o telecomandă multifuncțională concepută pentru tablete Android, Smart TV, console TV Box pe Android, PC-uri bazate pe Windows, Mac OS, sisteme de operare Linux.

Noul algoritm al mouse-ului "aer" oferă un control precis și ușor al cursorului mouse-ului.


Gestionarea în Air Fly T2 se bazează pe senzorul giroscopic (Air Mouse). Pentru a controla cursorul, este suficient să mutați consola în aer și veți vedea imediat că cursorul de pe monitor sau televizorul dvs. este exact în lateral.


Dispozitivul nu necesită drivere speciale și este acceptat de toate dispozitivele care pot funcționa cu un mouse sau tastatură USB standard. Pentru a lucra, trebuie să introduceți un receptor radio într-un laptop, computer, dispozitiv Android sau alt dispozitiv și două baterii în consola.


Specificațiile produsului:

Distanța de lucru: până la 10 metri.

Frecvența de operare: 2.4GHz.

Putere: 2 baterii AAA (nu sunt incluse).

Suport pentru sistemele de operare: Windows, MAC, Linux, Android, SMART TV.

Culoare: negru

Dimensiune: 14 x 4 x 2,7 centimetri

Greutate: 50 g.


Pentru a funcționa, trebuie să conectați emițătorul la portul USB al aparatului. Transmițătorul este complet și este amplasat sub capacul consolei. Puteți dezactiva cursorul cu butonul mouse-ului.


Calibrare și resetare:

1). Scoateți bateriile, apăsați și țineți apăsat butonul din stânga și butonul din dreapta al telecomenzii, puneți bateriile înapoi

2). Așezați telecomanda pe o suprafață HORIZONTAL stabilă și asigurați-vă că rămâne stabilă (fără deplasare), apoi apăsați OK, indicatorul ar trebui să se stingă.

3). Eliberați butonul OK, așteptați aproximativ 5 secunde, dacă indicatorul se aprinde și cursorul mouse-ului funcționează corect, operația de calibrare a reușit.

Abilitatea de a regla viteza cursorului depinde de prefixul dvs. Puteți face acest lucru în fila de setări a "dispozitivelor conectate" sau "Console și accesorii"


Conținutul pachetului:

1x Air T2 Air Mouse

1x Receiver USB wireless

Caracteristici
  • Producător DIGIMAX

Produse asemănătoare