Noutăți

X96 Max Plus prezentarea a celui mai popular set-top box ANDROID.
Set-top box inteligent X96 Max Plus este cel mai popular model printre boxele TV ieftine. X96 Max Plus este un player media all-in-one pentru aproape orice televizor și aplicație. Următoarea prezentare a consolei X96 Max Plus vă va permite să înțelegeți mai bine capacitățile modelului și să luați o decizie de cumpărare.
Recenzie Totolink A7100RU: funcționalitate uriașă și viteze mari.
Atunci când alegeți un router dual-band plin de funcții, trebuie să rezistați la o singură avertisment: un gadget se va așeza pe raft, plin de antene. Dar există dispozitive cu un design mai laconic, precum Totolink A7100RU. Să verificăm dacă noul produs oferă viteza declarată și cât de bogată este coaja sa.
X96mini Smart Android TV Box - alegere excelentă!
X96mini Smart Android TV Box este o alegere excelentă și vă puteți schimba televizorul tradițional și monitorul LCD la un centru multimedia conectând Internetul (prin WiFi sau RJ45). Cu acest produs vă puteți bucura de videoclipuri, muzică, fotografii, jocuri și multe altele. Această inteligentă Android TV Box vă va aduce multă distracție și confort.
4 în 1: LERNING telecomandă IR, tastatură fără fir
4 în 1: LERNING telecomandă IR, tastatură fără fir, AIRmouse, microfon fără fir
MAG322 - Evoluția MAG254
MAG322 - un set-top puternic cu procesor dual-core pe chipsetul BCM75839 și 512 MB de memorie RAM. Aceasta este soluția optimă pentru lansarea proiectului dvs. IPTV / OTT în cel mai scurt timp posibil.
TIGER F1 RECEPTORUL MULT ASTEPTAT
Tiger F1 HD - un nou model al producătorului de populare prin satelit și televiziune digitală terestră, compania Tiger. Receptoare de satelit Tiger a fost întotdeauna renumită pentru simplitatea ei, dar după lansarea unei versiuni in miniatura HD receptor de satelit Tiger chiar și categorie de preț mai mic.